Všetky testy mám pozitívne no gynekolovi bojdem až 30 novembra ...a hoci moje doterajšie tehotenstvo nemá napríklad rannú nevoľnosť vracianie a tak, tak mám skôr večernú nevoľnosť ale to ma iba bolí žalúdok ...veľa papám občas som bola taká citlivejšia . A sem tam má pichne v podbrušku . No dnes akoby sa už ani necítim tehotná ..nekrvacam nič ale proste prsia ma nebolia zle mi nieje nálady zmizli ...ja neviem niekde som čítala že keď zmizli príznaky mohol to byť zamkli potrat ...asi len stresujem ...neviem..stretli ste sa niektoré s "vymiznutim príznakov ?
@kikaham mne realne priznaky nastupili az cca 7tt, potom parkrat som myslela, ze zrazu vymizli (na pol dna - den) ale nic zle, hned sa nazad potom objavili a zas mi bolo zle na umretie 🙂 potom presli az tak v 16tt a teraz ma uz kopka v bruchu poriadne 🙂
@babovka2321 ♥️♥️♥️
Ja som mala len 1 priznak a to bolave prsia boleli jak svina niiic ine a ked to zmyzlo to iste mi behalo hlavou...o par dni ci tyzdnov zas boleli a zasa presli.co sa tyka tehu ja som ziadne priznaky ani nemala okrem toho ze som mala dieta v brusku...jedine co som nezniesla je smrad chladnicky a vnutornosti
Mne bolo prvé tri týždne strašne zle, štvrtý týždeň prestalo, všetky priznaky zmizli a potratila som ,,, nechcem vás strašiť, dúfam, že všetko dopadne dobre 🙏držím vám prsty
Ja som v 18tt a ešte som žiadne príznaky nemala 🙂
@monika5481 je mi to veľmi ľúto ♥️😓 ja už mám jedno mimomaternicové za sebou ...
Dúfam teda že to nebude môj pripad:(
@kikaham jasne ze stres tam je aj ja som stresovala sak predsa kazda mala take nevolnosti ze amen a ja nic sem tam prsia co aj bezne pri ms boleli az mi nedoslo ze som tehotna nebyt bruska neskor tak do toho 12teho tyzdna kedy som nezacala pocotovat ze nieco rastie v podbrusku a prvy 4D utz
@monika5481 mam tiez tuto skusenost, dokonca aj dvakrat :( asi preto stresujem kusok viac ako mozno ostatne baby ale zatial to vyzera dobre, tak mi zostava iba verit, ze to tak aj zostane ;) opat mi je zle, tak to som si asi mala iba uzit den u skoro-svokrovcov, aby som nemusela vysvetlovat preco mi je tazko a nedam ten rezen
Aj mne začali priznaky až od 8 tt a to riadne vracanie
Ono je to vzdy 50:50. A ako sa hovori do 12tt je babo u nas len na navsteve a rozhoduje sa, ci zostane, alebo nie. U mna strata priznakov, aj ked som nikdy negrcala, len mavala take poopicne stavy, 2x znamenala, za sa babo rozlucilo, ale u dalsich 2 tehotenstiev bolo vsetko OK a ako pisali baby, priznaky prichadzali a odchadzali a ja som si od nervov isla zozrat nechty. Este aj placentu som mala vpredu, takze ked uz boli vacsi som krpcov niekedy necitila cely den a nahanala ich angel soundsom 🙈🤷♀️. Teraz tiez riesim podobne.... tiez som v 6+ a nejako ma priznaky presli, takze tiez ma uz boli zaludok od stresu, tak ale verim, ze vsetko bude fajn a treba mysliet pozitivne, lebo clovek si zvykne "privolat" to, na co mysli. Nuz dozvieme sa to obe 30.11. 😊 Drzim palce, nech obe pocujeme len tie najlepsie spravy ❤
@kikaham
ahoj ja tiez teraz velmi stresujem koli tym priznakom som v 5t a boleli ma prsia takisto krize ale zrazu naozaj zrazu to preslo. Takze teraz cakam na vysetrenie a dufam ze bude vsetko ok ale ja som prehnane uzkostliva a hypochodner
Prosim ta ako to dopadlo v tvojom priprade?
@aisha123 ahoooj zrejme som stresovala zbytočne ale tak to je asi pre budúcu starostlivú maminku normálne 🙂 teraz som v 18tt a všetko je v poriadku už má kopká 😊 a to som mala od začiatku tehu toľko zbytočných stresov tam má pichá tam ma bolí príznaky sú potom niesu ...a pritom je všetko ok takže neboj ☺️
@nelca0510 neviem akože komentovať forum z roku 2020 a ešte takto uštipačne tak by ste sa mali asi ukludniť vy a uvedomiť si ze forum už je staré a vaša úžasná "rada" je odveci ja už som dávno maminkou a všetko je v poriadku neviem co tu píšete za bludy ale choďte robiť niečo užitočnejšie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kikaham ja pri minulom tehu, mizli a znovu sa objavovali, tiez som sa bala a splietala katastroficke scenare, vsetko bolo ok