Ahojte podľa MS som 5+5 no vidno bolo len gastračný vak :( máte niekto skúsenosť že sa ešte objavil plod? Objednala ma kontrolu na budúcu stredu
Presne 5+5 som bola na sone ja s prvym a doktor si pamatam,ze mi vravel,ze ideme kuknut na srdiecko,ale nestrachujte sa ked este nebude jasne,este je priskoro.
@katuskamala1 lenže mne povedala že vidí zatial len prázny gastračný vak že o týzden uvidíme či sa objavý plod :(
@karin04 áno mala so. Tak pri malej keď som prišla o 3 dni so špinenim na kontrolu už bolo počuť srdiečko a všetko v poriadku
@matullienka jej ďakujem krásne za skúsenosť dúfam že aj u mňa to tak bude a v stredu už bude plod
@karin04 ahoj a nemala si ani zltkovy vak?
@motylik273 to mi nevravela a ja som sa v tom strese zabudla spýtať :(
@karin04 a nemas to napisane v sprave lekarskej? Kolko si mala mm gestacny? Je to skoro ja som bola v 5tt a bol tiez len gestacny buduci tyzden mam dalsi ultrazvuk..
@motylik273 nie bola tam dneska zastupujúca dr a povedala len ze vidí zatial len prázdny gastračný vak vlastne videla dva no vravela že ten vedčší je pekný a ten menši že sa vstrebe podľa nej lebo že je menší a nepravidelný tvar mal
A co na to doktorka ked si sa jej opytala? Zvycajne lekari nechcu moc skor ako v 8tt prave preto, ze je prilis zavcasu a v tomto obdobi niekedy z vecera na rano dojde ku zmene. Takze podla mna nic zleho to neznamena.
@karin04 hlavne nezreba stresovat aj ja to prezivam o to viac ze nemam priznaky … ale verim ze je vsetko ok uzivaj si tehu skus relax odreaguj sa drzme si palce ✊
Ahoj, áno, presne takto som to mala aj ja v 6tt len prázdny vak. O týždeň už aj srdiečko bilo. Zatiaľ by som nestresovala, o týždeň sa uvidí. Držím palce a prajem všetko dobré
@karin04 ahoj, ja som bola tiež 5t 5d u doktorky, pretože som špinila, dala mi progesteron a teraz som doma z práce do ďalšej kontroly ktorá bude v 8tt, mne bolo už vidno žĺtkový vak, dúfam že budúcu kontrolu už bude byť srdiečko, je to moje prvé tehotenstvo 🥰 mám na ultrazvuku, že GS 0.79cm to je v poriadku??
Jej ďakujem číta sa to skvele až mi slza vybehla ďakujem za vaše povzbudivé slová dodalo mi to silu a nádej ❤️ dúfam že v stredu bude vidieť aspon plod na akciu srdiečka si počkám no prosiiiim nech nie je prázdny vak ❤️
Ja som bola prvýkrát v tiež v 6tt a nič nebolo vidno. V 8tt už bilo aj srdiečko. Držím palce ☺️
A ešte sa môžem spýtať niake príznaky ste mali ? Lebo sa zatial moc nepociťujem nič občas únavu a takú nevolnosť no neviem ci si to len nenahováram…drobca by sme velmi chceli ❤️
@karin04 ja som cca do 9tt nemala absolútne žiadne príznaky. Až od toho týždňa mi začali nejaké nevoľnosti (ani nie ranné, ale celodenné) a musela som ísť dokonca na PNku, lebo som nezvláda chodiť do práce (schudla som 7 kíl medzi 9tt a 14tt). V tom 14tt sa to začalo zlepšovať a asi od 16tt tie nevoľnosti prešli celkom.
Ako to dopadlo??
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@karin04 srdiečko ešte nemusí biť, niekedy to trvá dlhšie, mohla si mat aj posunúť ovuláciu.