Ahojte som v 5tt+2d a dnes mám pocit že ma o dost menej boli prsia,skoro vôbec😢 myslite že sa to môže stat a všetko bude v poriadku?k lekárovi mám ísť až o 2 týždne.Mala som už aj biochemické tehotenstvo a tak sa bojim
@denden77 ďakujem pekne🙏🏼🤗
Jasne,to je uplne bezne,kludne ta nemusia boliet az do porodu.
Neboleli ani raz a to mám o 2dní termín pôrodu 😁
@simonka15513 držím palce✊🏼 Len mna boleli od začiatku a teraz v 5tt skoro vôbec,tak sa bojim,či to nie je niečo zle
@bubuzu Dakujem 🙂
Ja som bola trikrat tehotna ale mame jedno dieta. Pri vsetkych troch ma boleli prsia, a pri vsetkych casom prestali. Bohuzial teda pri dvoch to znamenalo to najhorsie. Viem, ze pri tom poslednom som si tie prsia tak mackala nech bolia, az zacali 🙈 takze znamenat to moze hocico, ale pri dcerke ma prestali boliet v 5tt, este pomaly ani nestihli zacat. Drzim palce 🙂
@sssimikkk ďakujem🙏🏼
Mala som to tak,zo dňa na deň, a doktorka povedala,že je to časté u žien. Všetko bolo v poriadku 😉
@oblecenie99 ďakujem🙂
Ale ja som bola presne na hranici prvého a druhého trimestra. Ak nie si si istá,môžeš zavolať doktorke. Ona ťa najviac ukľudní 🙂 mne to stále pomohlo,keď som začínala byť v strese.
@oblecenie99 aj to ma napadlo 🙂 ak sa budem stále bat tak radsej zavolam
Rozmýšľam,keď asi to bolo,ale už to bolo tak na hranici tých prvých dvoch trimestrov...Predtym mi bolo každý deň zle,musela som mať tyčinky aj na nočnom stolíku, lepšie to bolo,len keď som niečo malé chrumkala.. ehm,aj som pribrala vtedy 😁 a boleli prsia..a potom zrazu..som sa jedného dňa zobudila a NIČ. Ale tak nič,že všetko z tých príznakov pominulo a ja som sa vôbec necítila byť tehotná.
@oblecenie99 😃 to som zvedava,či bude byvat aj mne takto. Niekedy by som aj chcela,aby som mala aspon poriadny príznak🙈
Mne bolo v kuse zle na začiatku,neviem to k ničomu prirovnať,ale hovorievala som mužovi,že keď to bude tak 9 mesiacov,ja to nedám..ale zvracala som len raz. nesadol cviklovy šalát,ale to bola taká tesnotka z práce do bytu,že som nestihla ani zatvoriť vchodové dvere a letela na toaletu 😃
Švagriná bola tehotná a okrem toho, že jej rástlo brucho a nemala menzes, nemala vôbec žiadny príznak tehotenstva. Nič. Celých 40tt....ani zle, ani opuch, ani prsia nič...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ono nie, ze sa to moze stat, ono sa to stava.. je to normalne 😊🍀