Dobrý deň baby 🙂
Chcem sa opýtať či je normálne, že som v 6+1tt a nie je mi vôbec zle. Necítim vôbec nič okrem toho, že sa mi nalievajú prsia. Zajtra idem ku gynekológovi mám dosť stres a strach či bude všetko v poriadku. Akosi sa neviem uvoľniť
@karhu to naozaj? Tak to muselo byt super tehotenstvo 🙂
Tiež som bola frajerka do 7tt,že mi nie je zle 😂 a potom to začalo. Takže buď rada
Nemusí ti byt zle vôbec ;) budeš z tých šťastnejších 😋 ... mne začalo byt zle až tak v 8/9tt
tehotenstvo nie je o tom, ze ti ma byt zle..je kopec priznakov, ktore este mozu ale nemusia prist, neboj sa, ku koncu tehotenstva si budes ista, ze sa tehotenstvo prejavuje ako ma a budes sa ho chciet zbavit
Nemusí ti byť zle vôbec. Ja som pri dcere mala nevoľnosti do cca 8 mesiaca a pri synovi takmer vôbec . Pokiaľ som sa po niečo nezohla. Nemohla som sa predkladať. Aj to len na za začiatku potom nič. To že si tehotná neznamená že ti musí byť zákonite zle.
Pri prvom tehotenstve mi zacalo byt zle uz v tom 6. tt, pri druhom v 8. tt
Nie kazdej je zle. Ale ja napriklad prve tehu hrozne mi bolo. Pri druhom mi nebolo a skoncilo sa to potratom. Je to strasne individualne. Pri tretom tehu mi bolo najhorsie
Mne nie je vôbec nič, ani prsia ma nebolia. Dnes som mala kontrolu a na sone bolo bábätko aj akcia srdiečka. Som 6tt+0.
Pri prvom mi bolo zle, pri druhom nie. Svagrinej nebolo ani raz zle (2 deti)
Ani mne nebolo vôbec zle, ani som nevedela že som tehu,len som zrala😁
poteší ťa, ak ti napíšem, že mne začalo bývať zle až v siedmom? Nemala som absolútne žiadne iné príznaky. A sú ženy, ktorým zle nie je ani raz, keby mali menzes a nerástlo im bruško, ani by nevnímali, že sú tehotné. Prečo si myslíš, že každej tehotnej musí byť zle?
Mne do 6.tyzdna tiež nebolo vôbec nič. A potom zrazu do konca 3.mesiaca som vracala denne. 🤮🙂🙂
mne pri troch tehu nebolo vôbec zle ... Zato pri prvom - pri synovi som odpadávala a vracala neustále...
je to veľmi individuálne.
Mne nebolo zle vobec ale ze vobec akoze absolutne vobec...ak myslime zaludok...potom ku koncu uz bolelo vsetko
To sa stazujes? 😁 prosiiiiim ta, ved bud rada! 😊 ja som 9+6tt momentalne a niekedy neviem, ci idem najskor vracat alebo odpadnut, migreny mam a co ja viem co... tak bezproblemove tehotenstvo prajem 😊
Buď rada. 😂Mne bolo zle pravidelne ráno a večer do 4 mesiaca každý deň. 🙄
Všetke tehotenstva boli bez zvracanie akurát v jednom som mala inú chuť Kofo.a pri najmladšej dcére žalúdok na vode asi tak 2 týždne ...ale podotknem to že ideš ku gyn. to ťa tak objednali či ideš sama ? Lebo je to skoro
Je to.okej. Mne nebolo cele tehotenstvo nič. Len trochu zima zo začiatku a občas som mala chuť na niečo konkrétne (celý 4-5 mesiac som napríklad jedla furt ryby, cely 3 mesiac špargľu....A teraz ju nemôžem ani cítiť 😂)
Užívaj a nestresuj.
@marssellitta odporucam....zozen si Zengest od Doterry. Ja som vďaka nemu prvý trimester úplne v pohode. Pri najmenšom náznaku nevoľnosti som si cuchla alebo dala.kvapku na lyžičku a ťažká pohoda.
A na migrény Past tense.
6tt je ešte veľmi skorý týždeň tehotenstva, takže často ešte telo nemá príznaky z hormónov.. možno sú nejaké výnimky ale príznaky nastupujú neskôr.. mne začalo byť zle okolo 8 až 9tt podľa toho v ktorom tehotenstve a v každom inak..
Prvé mi bolo zle do cca 14tt a často som zvracala a spala..
Druhé mi bolo zle len do 12tt a zvracala som občas..
Tretie mi bolo zle do 7mesiaca najprv som veľmi veľa zvracala a potom mi už bolo "len" zle bez zvracania.. všetky ale začínali tak okolo 8-9tt..
Ja som v 22. Týždni. Ani jediný raz mi zle nebolo ani raz som nezvracala 🙂 a to som každé ráno čakala kedy to príde a nič neprišlo 🙂
Mala by si byť rada 😄 Ja som sa tiež na začiatku vytešovala že nemám problémy a nevoľnosti a mám len naliate prsia. Po 9tt som sa dosmiala takže ešte to môže prísť...a aj nemusí.
AJ ja som v 6tyzdni a nic mi neni. Ani prve dve tehotenstva mi nic nebolo. 🥰
Mne vôbec nič nebolo 🙂 ani som nevedela ze som tehu, až v niakom 18tt kéd sa zväčšili bruško a malé začalo kopať 🤣 dnes už 29tt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
nie kazdej je zle, mne nebolo zle ni raz