Ahojte baby,tak zase ja 😀🤦🏻♀️ Som v 6 tyzdni,podla kalkulacky,vcera ma boleli prsia aj nevolnosti cely den,tak sivne mi bolo..dnes rano nic,vaetko preslo,uplne som v pohode ,ani prsia nebolia 🤷🏻♀️ Ach,uz zacinam mat blbe myslienky 😔 kebyze ide o zamlknuty potrat,tak by som sama mala zacat spinit? Ci je potrebne ist k doktorovi? Lebo ja som este nebola ani na kontrole,buduci tyzden som chcela zavolat ..pri potrate by aj test ukazal negativny vysledok? Ci stale pozitivny? Uff,neznasam tuto neistotu 😩
A tu ti pzeram odpovedali https://www.modrykonik.sk/forum/1-trimester/kedy-na-prvu-prehliadku-2/
@kitycat nie,grcat ani nechcem 😀 len to ma vystrasilo,ked zrazu som prestala mat tie nevolnosti a bolesti prs..len tak ,zo dna na den 🤷🏻♀️ A bohuzial,co som citala na nete,tak je to 50/50,u niekoho zamlknuty potrat a u niekoho normalne…
@patrixxx23 ahoj som na tom rovnako 😊 6tt a dr budem volať tiež až na týždeň lebo ma dovolenku...v máji som potratila tak tiež mam všelijaké myšlienky no pri skoro 2 ročnom musím fungovať 🤷♀️ tiež mi nič nieje len mam brusko nafúknuté a taky divný pocit nie ani bolest ale také napätie alebo ako to mam nazvať...verím že všetko bude v poriadku ❤️
@kitycat ano,pisala som vcera,ale to je uplne ina otazka,len predvcerom som zistila ze som tehotna,tak som sa pytala ,kedy ist k doktorovi 🤷🏻♀️
@petasovova no ja nemam ani to brucho nafuknute,rano vobec nie,len vecer…ale to som mala vzdy tak,rano plocha a vecer ako v 5tom mesiaci 😀 dakujem za podporu,snad bude vsetko ok..ja som strasny hypochonder a na to najhorsie myslim stale 😕
@patrixxx23 noo ja mam to iste ráno tiež nič no večer vidno proste ze to brusko mam 😊 nestresuj sa lebo to neprospieva ani tebe a ani bábätku 😊 všetko bude tak ako ma byt 😍
@petasovova 🙂🍀❤️
@patrixxx23 ja som aktualne skoro v 8tt ( od zajtra). Mam to ako na drahe - chvilku dobre, chvilku ani z postele nechcem vyliezt. Tiez som mala okolo 6tt asi tyzden pauzu - bolo mi konecne dobre. No zasa to nabehlo v plnej krase 😂😂
A k tomu lekarovi - kedy ist 1x. Ja idem az 6.9., nevidim dovod tam ist skorej, ked nemam ziadne obtiaze. Aspon uz bude toho viacej vidiet.
@patrixxx23 ja teraz čakám 4. A ani pri jednom mi nikdy nič nebolo...iba som bola unavená keď bolo vonku škaredo a pri prvom ma tri mesiace prvé pálila zaha..tak buď rada, že ti nie je zle 😊 kamoška zvracala ešte v pôrodnici🙈
ja som v 6tt ani nevedela, že som tehotná.. ked mi doktorka vravela aby som si urobila test a prišla ked tak, povedala som jej, že na čo test, že nič mi nie je.. :D :D
To je úplne v poriadku nemusí ti byť zle stále....nemusíš cítiť nič a nemyslí hneď na nejaké negatívne vecí
Pri zamĺknutom nemusí byť špinenie. Len príznaky sa zmiernia, alebo stratia. Ale nad tým ani nerozmýšľaj
Dakujem vam za odpovede…som kludnejsia…snad bude vsetko ok ❤️🍀
@patrixxx23 Ahoj, pokiaľ by išlo o missing abort ( zamknutý potrat) tak tehotenský test sa ti bude ukazovať aj naďalej pozitívny . Nie každá zena krváca , niekedy pri MA nie sú žiadne príznaky . U mna bol jediný príznak naliate a bolestivé prsia … jedného dňa to prestalo a prestala som sa cítiť tehotná . Vystresovaná som googlila o missing abort . A stáva sa to 50/50 , každé tehotenstvo je iné. Nakoniec som šla do gynekológa a bolo všetko v poriadku . Všetky sme iné a na každej sa to prejavuje inak . Držím ti palce nech všetko dobre dopadne . Nestresuj sa a navštív doktora . Držte sa ❤️
@patrixxx23
@patrixxx23 ako ste dopadli
@zzzza tak ,ze kocikam pred sebou 16 a pol mesacneho zloducha 🫶🏼
@patrixxx23 gratulujem 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Chapem, mala by si grcat 24/7 aby si mala ten spravny pocit.
Tehotenstvo ako vo filme sa nekona.
Mne nic nie je, od 22t citim pohyby, dovtedy ako keby ani tehotenstvo nebolo. Srdiecko az v 9tt videli