Ahojte Kočky,
Chcela by som sa opýtať či aj vy ste mali podobnú skúsenosť ako ja ...keď som otehotnela ma boleli prsia a zo dňa na deň tie bolesti prešli...to bol jediný príznak tehotenstva ....teraz už nemám žiadne príznaky je to prosím vás v poriadku ? Na prvé vyšetrenie mám ísť až 10.11
Neboj nič ja som do 6mesiaca sa necítila “tehu”..až keď prišli pohyby 😊
Nevoľnosti som mala tiež ale zmizli
Bohužiaľ na to Ti odpoved nikto nedá. Ja som mala aj všetky príznaky a napriek tomu to bol zamlčaný potrat. A dokonca aj keby si hneď teraz utekala na sono a všetko bolo v poriadku tak večer už byt nemusí (osobná skúsenosť).
Proste treba dúfať a byt optimista pretože napriek tomu že smutne veci sa stavaju väčšina tehotenstiev dopadne dobre a dieťatko sa narodí zdravé. Takze pokial nekrvacas skús sa nestresovat.
ja som tiez nemala ziadne priznaky, ako keby som ani nebola tehotna, vsetko bolo ok 🙂 ziadna nevolnost nic....
Mne nevlnosti začali az v 6 týždni a bolestivé prsia
Ja som v 4.tyzdni a už cítim aké mam citlivé bradavky, často chodím cikat a byva mi občas počas dňa zle... Pri prvom tehotenstve mi bolo zle, stále som vracala ale to mi gyn zistil vtedy ze som v 8.tyzdni.
Ahojte, ja som tiež čerstvo tehu v 6tt, ale tiež nepociťujem nejaké extra príznaky, max zvieranie žalúdka (zjedla by som aj klince) a únavu 🙂 tiež som už mala momenty, že som si vravela, či je všetko v poriadku, že nič iné nepociťujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lula1010 máš menštruáciu? Lebo chýbajúca mensteuacia je hlavne znak tehotenstva