Baby chcem sa poradiť. Bola som u lekára. Povedal mi, že tam vidí gestačný vačok , že som v 6tt a dokonca mi povedal aj termín pôrodu, ale že mi to zatiaľ nemôže potvrdiť . Keď som si potom na druhý deň volala o výsledky,sestrička mi povedala, že HCG je pozitívne, že som pravdepodobne tehotná. Ale ja nemám žiadne príznaky. Čo myslíte som alebo nie som tehotná? Mám z toho zmätok kvôli tomu, že nemám žiadne príznaky. Je to moje 2 tehotenstvo.
Mi sme zistili v 16 tt... niekedy nemas nic..... stava sa to.... =)) predtym som enverila ale po mojej skusenosti som sa presvedcila v opak 🙂
Paneboze...lekar ti povie ze si tehotna a ty sa tu pytas ci si? Ked porodis uveris?
a podla coho by sme to mali my tu na nete vediet? 🙂
Ja som ties nevedela ze som tehu a ani teraz to nwm... Okrem toho ze mi narastlo brucho a som okopavana 😀 😀... Som v 27 tt s dvojkami... Uzivaj si to a bud rada ... Moze abo nemusi to dojst je to uuuplne ok... Mne zistili tehu v 9 tt
Nemusíš mať príznaky. A lekár ti predsa už povedal, že si tehotná, tak nechápem tvojej otázke. Píšeš, že je to tvoje druhé tehotenstvo, tak fakt neviem, čo riešiš 🙂 My nie sme veštice, ktoré si prečítajú tvoju otázku a odpíšu si tehotná - nie si tehotná.
priznaky mozu prist aj neskor, mna pri prvom hned boleli prsia, ale pri druhom nic. Ale grcala som teraz jedna radost a pri prvom len malo. Kazde tehu je ine.
Zakladnym priznakom tehotenstva je, ze ti vynecha menzes, ostatne nemusi byt...
Ahoj, ako Ti tu už baby písali, keď Ti to potvrdil doktor, tak niet pochýb. Ja len pridám svoju skúsenosť, mne nebolo NIČ, dokonca som ako tehotná mala ešte 2x menzes. Tehotenstvo mi zistili v 11 týždni, u lekára som sa cítila ako hlupaňa, ktorá nevie ani, že je tehotná. Ináč, mám dosť slabý žalúdok a predtým, než som otehotnela, som si myslela, že ak raz budem tehotná, určite polovicu tehotenstva pregrciam, ale vôbec mi nebolo zle, ani nič iné.
no moja kamoska presne takto opisovala tehotenstvo a sla k lekarovi na kontrolne sono... diagnoza zamlcany potrat....ale ako ine pisu niekomu nic nemusi byt a niekto pregrcia cele tehu je to individualne...tak vela stastia prajem
ak chceš mať istotu počkaj týždeň-dva a choď na kontrolné sono...ja som si povedala, že keď budem tehu k dr pôjdem až v 7 tt nech už aspoň to srdiečko vidím 🙂
poviem ti nato, ze si tehotna a ze ani ja som nemala ziadne tehu priznaky okrem chybajucej MS a mam krasne dievcatko
doktor ti povie,ze vidi gestačny vačok,ale ti to zatial nemoze potvrdit a sestrička povie,že HCG je pozitivne,tak,že si pravdepodobne tehotna.....nechapem.Jasne,si tehotná...
Mne doktor pri každom tehu povedal na rovinu...GRAVIDITA
Tiez som pri oboch tehotenstvach nemala, okrem vynechanej menstruacie, ziadne "specialne" priznaky 🙂
Ja mam z tychto otazok a diskusii obcas dojem, ze zakladnym priznakom tehotenstva je strata schopnosti pouzivat rozum....
Ahoj, ja som tiež okrem chýbajúcej MS nemala žiadne príznaky. Máš to potvrdené, tak nemáš nad čím rozmýšľať.
No veď si tehotná, keď Ti to lekár potvrdil. Asi Ti už dali aj tehotenskú knižku, alebo nie? Nemusíš mať príznaky, každé tehu môže byť iné. Trocha Ti v dobrom závidím ;-D ja som v 8 tt a je mi rovnako zle ako pri prvom tehotenstve ☹ prajem bezproblémové tehuľkovanie.
ake priznaky? ja som nemala nikdy ziadne priznaky, nebolo mi zle, ani nic. tehotenstvo nieje choroba a nemusi mat ziadne priznaky.
neviem preco takato obycajna otazka vyvola tolko negativnych odpovedi a ironie...mamicka je iba zmatena kvoli tomu, ze nema ziadne priznaky...to uz na kazdu otazku musime odpovedat podrazdene, so zlobou a nepochopenim?
Pamatam si casy, ked sa na modrom konikovi slusne diskutovalo, teraz tu malokedy najdem debatu, kde sa neutoci, neuraza, je to smutne.
@marhri aj ja som v 6tt a tiez nemam ziadne priznaky, pritom pri predoslych dvoch mi bolo velmi zle do 5 mesiaca, tiez mi dr potvrdil gestacny vacok ale mam prist v piatok, ze sa na to pozrie lepsie. Asi je to tak, ako tu viac dievcat spominalo, ze kazde tehotenstvo je ine 😉
Jezismariajozef,zeny bo ste sproste(niektore),sorry...sak to je len otazka....ja by som tiez mala obavy...napr. ja som bola pred dvoma rokmi tehu test pozitivny,hcg pozitivne a ziadne priznaky a do troch dni laparka pre mimomaternicove... @marhri nic si z toho nerob,pockaj este chvilku,ak sa jedna o dobre tehu tak pr dalsom odbere by si mala podstatne vyssie hcg,ja doteraz ak by som malinku necitila a nemala pred sebou kotol ,tak neviem ze som tehu.
neboj ja som nemala ziadne priznaky tehu do nejakeho piateho mesiaca takze pohodka kazda ma ine tehotenstvo, nemusis mat ziadne priznaky celych 9 mesiacov.. 🙂 a tiež mi videli v 6tt iba gestacny vacok 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie vzdy maju tehotne priznaky mne kokedy nezacalo rast brusko nic nebolo.