Som v 6. týždni + 2 dni. Bude už niečo vidieť na sone?

dadus841
28. nov 2023

Ahojte chcem sa opýtať 30.11 idem prvý krát ku doktorke to by som už mala byť 6tt+4deň. Myslíte že už bude vidno aspoň dajakú maličku bodku na sone ? Poslednú ms som mala 15.10 dneska som si ešte robila raz clearblue tehotenský digitálny a ukazuje mi 2-3 týžden. Prvy digitalny som robila 21.11 a tiež bol 2-3týžden. Prvý krát som tehotná tak som už aj nedočkavá že čo bude vo štvrtok aj sa teším aj mám obavy kus 🫣

adeladulova
28. nov 2023

Vsetko je prvykrat take čarovné, zbytočne riešiš všetko na modrom koniku, nechaj to na prírodu, doktora, a kazda to inak

michala_1990
28. nov 2023

@dadus841 áno to by už malo byť vidno 😊 srdiečko ešte asi nie ale tú malú bodku áno

danyelia
28. nov 2023

Ahoj, nebude...choď neskôr, zbytočne sa budeš stresovať, 8-10 tt je ideálny, samozrejme, pokiaľ nemáš nejaké problémy

lucia7933
28. nov 2023

ja som bola prvykrat na sone 7+1 a uz bilo srdiecko a bolo vsetko vidno 🙂

anjelikdianka
28. nov 2023

@dadus841 Ja som bola v 6+2 a už bolo aj srdiecko a ešte dr.našiel aj druhé srdiečko.Dvojičky.☺️

lillyd
28. nov 2023

@danyelia doktori objednávajú v 7-8tt a nie v 10. A je vidno už na sone. Mne videl doktor v 5+3tt aj srdiecko.

danyelia
28. nov 2023

@lillyd Mne môj pri 4 tehotenstvách kázal prísť až v 10-tom tt, skôr ma ani nevyšetril, poslal ma domov. A to bol náš rodinný známy 🤷‍♀️ Záleží aj od lekára, od sona...

horskaholka
28. nov 2023

Ja som bola 6+3 malé malo 3mm a mali sme aj srdiečko. 🙂

lillyd
28. nov 2023

@danyelia to počujem prvý x.. ja som mala prvé tehu kde má doktorka objendavala každé 2 týždne a v 10tt som bola uz na tretej kontrole, kde mi oznámila že nebije srdiecko. Prestúpila som k inému doktorovi a ten má objednal vždy v 6tt. A teda každý jeden doktor čo je tu z nás objednáva okolo 7tt na potvrdenie tehu pretože musia potvrdiť že ide o normálne tehotenstvo, keby náhodou ide o mimomaternicove tak do 10tt by mohla žena zle dopadnúť.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre