Je možné že mi z krvy zistili v 5tom týždni HCG 2711 a doktor ešte na ultrazvuku nič nevidel? A je to na koniec 5 týždňa veľa alebo málo?
Hcg maš dobre ..treba sledovat nadalej keď ti na sono nič nevydel aby nebolo mimomaternicove tehotenstvo. Ale na sone niekedy vydno az od 6tyzdna..😊
Ja som mala bioch.teh😏5 tyzdni nic nevydel a hcg klesol na 14.v 6tyzdni som potratila.
Držim ti palce aby bolo vsetko dobre😊
Pri HCG nad 1000-1500 musí byť vidno vaginalnou sondou aspoň gestacny vacok. Ak ho lekár nevidel, pozor na mimomaternicove tehotenstvo.
Môj lekár je proste všetko rýchlo on mi nerobil ten vnútorný ale na pohotovosti mi pred týždňom robili ten vnútorný a povedal že ešte keď nevidno nič tak aspoň vylúči mimomaternicove. Takže povedal ze mimomaternicove to nieje a môj mi robil len obyčajný
Chce to len čas, ani tie caste ultrazvuky nie su Boh vie čo....drzim palce 🙏
V 5tt nebolo nic vidiet v 9tt krasne bilo srdievko vyckaj
ja som mala v 5 týždni HCG len 50 a potratila som. Tvoje HCG je super, to, že nie je ešte nič vidieť nevadí. Je skoro. Hlavne sa nestresuj, aby to "vám" neublížilo. Držím palce, nech je nabudúce už všetko tak ako má byť ❤
Ahoj, ako si dopadla?
@len_nig tak bola som v 7 mom týždni na ultrazvuk a všetko v poriadku srdiečko bilo teraz už som 9 a neviem čo ako ďalšia prehliadka až 30.teho
@ladyangie Nemáš pravdu, nemusí byť vidieť.... Záleží od kvality sona... Môj gynekológ nevidel gestačný vak ani ked som mala HCG 2811 v 5+1 (ale mal veľmi zastaralé sono) Stále ma teda strašil mimomaternicovým... Na druhý deň som išla k inému dr., kde hneď ako vložil sono do vnútra vyskočil 6 mm vak... a henten ho nevidel.... 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Čo chceš vidieť v 5tt? Môj doktor vola na 1. sono až okolo 8tt