Ahojte kočeny, som v 5 týždni. Cez deň sa mi chce stále spať a v noci sa často budím. Mali ste podobné stavy, viete mi poprípade poradiť ako proti tomu bojovať?
@roni200 Ahoj,no moja ja som prvé tri mesiace prespala,v práci som zaspávala po sediačky,nedalo sa tomu zabrániť,,,proti tomu sa nič nedá robiť...najlepšie je nebrániť sa spánku je to najlepší liek,,môj krpec doteraz nemá problém so spaním:o...telo sa potrebuje regenerovať,,,teraz by som spala a nemôžem,pánom domu je môj 7mesačný synček
Vidím, že môj stav je úplne normálny. Ďakujem za vaše skúsenosti. Neviem si ale predstaviť ako to zvládnem v robote. Robím na 3 zmeny, do 10 týždňa mám ešte ďaleko.
Poznam. Ked som bola tehotna so synom, zaspavala som v robote pravidelne za pocitacom... ☹
Kedze ta strasna unava trvala dlhsie ako do 12. tytdna, dala som si spravit este jeden odber krvi a vysvitlo, ze som mala velmi malo zeleza. Tak som dostala tabletky, ktore potom pomohli.
Mozes skusit zacat jest potraviny bohate na zelezo. Tvoje telo ho aj tak potrebuje vela, nic tym napokazis.
Vsetko dobre!
Tiez som prespala vela dennych dni, kym sa mi syn narodil.... A bol uuuuzasny, lebo do 2r. sme ani nevedeli, ze ho mame...pokojny, mily, zdravy... Potom sa mu rozviazal jazyk a bolo este uuuzasnejsie. Teraz ma 15r. a je dokonaly pubertak...aj ked aj on ma sem-tam svoje muchy, ale v ramci rozhovoru to zvladame 😀
ja spim asi 5x do dna a vobec nemam problem spat potom dalsich 10 hodin v noci. Vlastne len jem a spim 😀
to je úúplne, ale úúplne normálne...treba počúvať svoje telo, to vie najlepšie čo potrebuje..Keď sa ti chce spať, tak spi...A s tým budením, možno je to aj tým horkom...Ja sa teraz v noci tiež často budím 😉 Prejde to po pôrode, treba vydržať, inak neporadím 🙂
ahoj ja som na tom uplne rovnako.... spim kolko sa len da 🙂 vraj je to normalne a potom v noci sa budim.... 🙂 🙂
ja som tiež bola taká že som prešla pár krokov a bola som k.o....od toho 9 tt sa to začalo zlepšovať 😉 Ale navečer sa mi chce ešte stále spať 😀
Nebojuj, vyspi sa pokym mozes 🙂 potom sa ti bude chciet ale nebudes moct....
spi spi spííí 🙂 ked možeš tak spi... ja som spala aj 18 hodin v kuse .... chodila som do školy a ked padla 3 hodina poobede musela som isť bohužial z prednášky lebo by som tam zaspala .. 😀 heheeee
Jej, to si pamatam...v piatom tyzdni som raz prisla poobede z roboty taka ustata, ze ma vystrelo v kostyme na postel. Manzel ma zobudil o polnoci, nech sa aspon osprchujem a prezleciem a ja som potom spala az do rana. Ja som prespala polku tehotenstva, spava som bola az do porodu. TU trojzmennu pracu Ti nezavidim, spi, kedy sa Ti da a kolko sa Ti da. 😉
No dievčatá pri prvom tehotenstve sa to dá tak len spite,horšie je to pri druhom 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@roni200 na to je najlepší spánok ;) ja som do 10tt chodila do roboty a stále by som tam len spala, a kedže som učila na SŠ, tak som to riešila hlavne samostatnou prácou 😀 aby som sa nemusela veľmi namáhať... v tehotenstve na spánok je najlepší spánok...