Som v 5. týždni a stále hladná

lucka27391
7. aug 2024

Ahojte baby, je možné že som iba v 5tt a že už mám extrémny hlad? Od včera sa neviem dojesť. Najem sa a o hodinu som hladná ako keby mám dieru v žalúdku. Túto noc som sa aj zobudila na hlad. Mám 30 rokov a 57 kíl. Nejem nič mliečne a sóju, lebo mám alergiu, ale snažím sa jesť viac mäsa kvôli bielkovinám.

michaela789
7. aug 2024

@lucka27391 je to normálne. Prvé dva mesiace v každom tehotenstve boli pre mňa ako jedno nekonečné PMS so všetkým čo k tomu patrí 🙈 čiže nálady a, áno, žrala som ako hrdza. Potom prišli nevoľnosti a dlh som poctivo vyrovnala 😂

pet888
7. aug 2024

@lucka27391 ano, je to normalne, su to hormony a zaroven telo si pyta, co potrebuje. Nepises vysku, ale pri 57 kil je stale dost rezerva 🙂

andaluzia12
7. aug 2024

Tiež som stále jedla, do 5. mesiaca som pribrala 7 kg. Na nevoľnosť mi pomáhalo najesť sa ;) teraz som na par dni v nemocnici a nejem ani polovicu z toho čo jem doma, nieje mi zle, ale viac mi nedajú a čo mi daju, nie je dobre …

pribinak
7. aug 2024

Takéto vlčie hlady sú úplne normálne, veď telo sa meni, hormóny robia svoje
Časom sa to ustali

Ja som nosila so sebou oriešky v coko, alebo vždy nejaké ovocie, keď má prepadol hlad

lucka27391
autor
7. aug 2024

@michaela789 😂 tak to sa teším, v januári som mala MA a potom som mala tiež takéto hladné stavy asi mesiac.. tie hormóny to je čistý blázninec asi 😅

lucka27391
autor
7. aug 2024

@pet888 167cm a teda váha 57.. no ale teda keď to takto bude čele tehotenstvo, tak prerastiem ak svojho muža 😂

lucka27391
autor
7. aug 2024

@andaluzia12 ale tak 7 kíl je ešte v pohode nie? 😅

michaela789
7. aug 2024

@lucka27391 za normálnych okolností mám takmer tvoje miery - 168cm, 58kg. Na konci druhého tehotenstva som mala 75 🤗 Uvidím, kam sa vyšplhám pri tom súčasnom. Ono to pôjde hore, či chceš, či nie. Hlavne nech ste zdraví 😅

andaluzia12
7. aug 2024

@lucka27391 zatiaľ je to v pohode, ale ešte ma čakajú 4 mesiace 🙂

ivangeline
7. aug 2024

25kg každé tehotenstvo… bolo ich 5… ;D Je to na prd. Momentálne mi chyba 12kg dole do pôvodnej váhy. Som 4m po pôrode..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre