Som v 5. týždni a prestali ma bolieť prsia

katka3212
30. júl 2022

Dobrý deň . Som v 5tt a v pondelok mám ísť na kontrolu. No včera večer ma z ničoho nič prestali bolieť prsia, sú mäkké , nie je vidieť žilky a zmenšili sa. Proste som dostala do seba taký vnútorný pocit, že už nie som tehotná. Ešte ráno boli 2x väčšie , napnuté a boľavé. Musela som ich držať keď som chodila po schodoch . Teraz ich už vôbec necítim. Keď sedím cítim pichľavú bolesť v oblasti vaječníkov , raz na pravej strane, raz ľavej. Ale netrvá dlho. Test mi vychádza stále pozitívny. Veľa som čítala o missing abort, tak sa už začínam báť. Na dieťatko sa veľmi tešíme. Mala ste niektorá podobné príznaky a dopadlo všetko ok ?
Nevoľnosti som nemala ani nemám žiadne, ani únava , nič. Nešpiním nekrvácam.
Tie prsia boli taký môj hlavný a jediný náznak tehotenstva , a teraz je to preč.
Ďakujem za všetky rady a informácie . Mám pocit ze do pondelku zošaliem . Pekný deň

gertys
30. júl 2022

Ak sa bojis chod na pohotovost. Pozru ta aj sono ti spravia a budes mat kludnejsi vikend

iwesska
30. júl 2022

Aj mne sa toto stalo tak zo dna na den,volala som na gyndu a povedala mi Dr.,ze to je normalne,ze proste prestanu boliet,ze pokial inak nekrvacam,nemam bolesti brucha,ze byt v klude. A fakt,nic vazne sa nedialo,babo v poriadku. Pichava bolest nevadi,to sa roztahuje maternica a prave teraz v tom 5tt ti vlasne MS meska cca tyzden? Ono to vsetko mozu byt hormonalne zmeny ako si telo zvyka na tehotenstvo.

annnna18
30. júl 2022

Pri prvom tehotenstve mi vymizli priznaky a nic to neznamenalo mala som zdrave babatko. Pri druhom sa mi to stalo tiez a bohuzial som potratila. Je to strasne individualne ale az tak by som sa nebala, to ze ta picha na jednej a na druhej strane je roztahovanie maternice.

olivia_s
30. júl 2022

@katka3212 ja som toto zazila 2x a bol to skory potrat v 5 a v 6.tyzdni. Ale vela som citala, ze u inych zien to nic neznamenalo a verim, ze to tak bude aj u teba. Nestresuj, chod na pohotovost ak mas zly pocit.

domka222
30. júl 2022

Nuž ja mám tiež ten smutnejší prípad 2x, kedy náhly ústup príznakov znamenal MA. Prvé prestali bolieť prsia, neskôr bolesť krížov. Ale samozrejme to nemusí byť tvoj prípad. Veľa šťastia 🍀

deti95060810
30. júl 2022

pri druhom tehu som začala silno krvácať 8tt a v tom momente ma prestali bolieť prsia a aj sa zmenšili.... Odležala som v nemocnici 2 týždne a prsia sa zas zväčšili... Dcéra sa narodila v termíne...

patrixxx23
25. aug 2022

@katka3212 ahoj,ja som vcera pisala podobnu temu,tiez sa mi stalo to co tebe..a ako si na tom teraz? Je vsetko ok?

katka3212
autor
27. aug 2022

@patrixxx23 ahoj, bola som u gynekológa , od vtedy už 2x a našťastie všetko dopadlo dobre, bolo mu počuť srdiečko . Ďalšiu návštevu mám o týždeň . Ale nič sa nezmenilo, doteraz necítim žiadne príznaky , ani sa necítim byt tehotná . Našťastie je všetko ok . Tak verím , že to bude takto aj u teba . Držím palce 😊

patrixxx23
27. aug 2022

@katka3212 tak potom sa tes,te nemas ziadne priznaky 🙂 hlavne je,ze babo je ok…dakujem a tiez vam drzim palceky 🍀

zzzza
12. sep 2024

@katka3212 gratulujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre