Ahojte som v 5tt a nemam vobec ziadne priznaky vobec mi nieje zle jem normalne ako stale akurat som len nafúknutá a mam tvrde prsia je to v poriadku:/?
A prečo by nemalo byť? 🤔
Radšej by si chcela grcať od rána do večera? Užívaj si pokoj.
Nebolo mi absolútne nič celé tehotenstvo, do 7m som
šlapala kopce na biku, cvičila som vo fitku ešte 2 dni pre porodom...ak nepočítam rastúce brucho a s ním súvisiace obmedzenie pohyblivosti tak mi nebolo fakt nič ..😊čiže áno, je to v pohode 😊
v 5tt este fakt priznaky nemusia byt, este je skoro. este kludne mozu prist.
Príznaky väčšinou prídu až v 8 tt. Ja som nemala žiadne cele tehotenstvo, takže nemusíš mať vôbec nič. Len brucho rástlo.
Počkaj tak na 7tt,možno budeš ľutovať že si sa "sťažovala " 😉
@ssaska123 prepac a co chces mat porodne bolesti? 🙂 zachvilu ti zacne rast maternica, to budes citit a postupne sa ti budu organy zatlacit k hrudniku...ved si uzivaj ze sa citis fajn mne napr zacalo byt zle az od dakeho 7-8tt az..do 4 mesiaca, to si nepraj. 🙂
V 5 tt fakt ti ešte nič nemusí byť. Ani celé tehotenstvo ti nič nemusí byť, alebo opačne bude ti stále zle, ci do istého týždňa. Mne bývalo zle od 6 tt do 14 tt, doslova na deň to začalo a na deň skončilo.
To je veľmi individuálne, veď uvidíš, ako to bude ďalej.
Pri prvom som prevracala cele tehotenstvo od 5tt az do porodu... Pri druhom "az" od 8tt a "len" do 24tt.... bud rada.
Buď rada, ja som nevedela ani v 20tom týždni, že som tehotná, to je sen každej zeny, lepšie by bolo keby grcias a predychavas dní?
@obleckodogymu super
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ssaska123 je. Kopec žien v 5tt ešte ani nevedia že sú tehotné.