Ahojte. som v 5 tyzdni tehotenstva, bola som uz u mojej gynekologicky, krvne testy mi spravi az o 3 tyzdne. Na zaciatku tehu som mala napate prsia, ale teraz uz nemam napate. Je to normalne? Aj vy mate s tym skusenost? Rano ma napina na zvracanie. Len som si myslela, ze prsia budu stale viac napate.
ja som nemala ziadnu zmenu pocas celeho tehu 😀 ani napatie ani citlivost 😀
Nehaluskuj zbytocne. To moze prichadzat a odchadzat. Vies si predstavit ze by ti rastli nonstop pocas celeho tehu? Vsak by ti praskli 🙂 nehladaj zbytocne problemy ale uzivaj si to ;)
Pri dcere som nemala vobec napate prsia...
A pri synovi? Prsia na prasknutie az na to,ze som absolutne netusila,ze som tehotna.. Az tak po 6.tyzdninsom zacala sipit...
ahoj, ja som momentalne v 5 tt a tiez nemam napate prsia...akurát mozno len na dotyk jemne bolestive...inak nic....🙂 takze nestresuj...🙂
Ja som mala napate prsia az po porode😏
Pri prvom na prasknutie, 2 cisla hore, cele zilove, citlive. Teraz absolutne nic, ani naznak. Tiez mi to prislo divne. A teda hlavne sme ja aj mm sklamani 😀 Co uz, zjavne sa hormony vzdy inak prejavia
mna bolievali na zaciatku a potom pred koncom ked sa zvacsili, treba dobre kremovat aby nepopraskali a nespravili sa strie, ja som pouzivala Bepanthen krem proti striam , pomohol aj na brusko ked ma svrbievala koza od toho ako rastlo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
nemala som ich vôbec napäté, len bolestivé