Ahojte baby som v 5tt a nemám vôbec žiadne príznaky okrem toho že ma občas zabolia prsia a pred týždňom som mala pichanie a tlak v podbrušku na základe toho som si aj spravila 3 testy, ktoré boli pozitívne.. Je to ok ? Mali ste to tak niektorá alebo príznaky prídu až neskôr ? Nespinim, nekrvacam.. K Dr. Idem až 15.5., povedala mi že to stačí aby už videla či je tam srdiečko. Od včera mám zvláštny pocit strachu :(
Zo začiatku som ani ja nemala žiadne príznaky a keby nemám test tak neviem že som tehotná
Prosim Ta, to este moze kludne zacat, ked sa zdvihne HCG. Alebo aj nemusi. Mne skoro vobec nebolo zle, len som bola unavena, ano, prsia ma boleli, ale to vzdy pred MS. Len to pokracovalo. A nezvracala som ani raz, len mi bolo obcas tak tazko. A niekedy pocit na zvracanie, ale to urcite az neskor. Mam 4 deti 🙃. Pri poslednom dietati som zvracala asi 4x, aj to z crevnej chripky v druhom trimestri. Vsetko bolo s detmi ok.
Si este len na zaciatku, to je uplne normalne🙂 Ja napriklad som zistila, ze som tehotna az ked som bola v 6tt🙂 Niektora to vie takmer hned, cize je to fakt ze individualne. Kazda to mame inak. Neboj, ono to pride :D Bude ti este chybat, ked ti nic nebolo :D Nevolnosti a tak mam na mysli :D Uzijes si. A mozno ani nie :D
@darina746
@nevenka
@xena0
@katuskamala1
Ďakujem baby za ukludnenie lebo ja už všetko vidim ako v najhoršom scenári..iem, že by som mala myslieť pozitívne ale okolo mňa je v poslednej dobe veľa potratov alebo nedonosenych detičiek a asi z toho mám strach aj ja 😔 dúfam, že príde aspoň menší náznak toho že je všetko v poriadku, lebo čakať mesiac do prvej kontroly je dosť 🤦♀️
Ja som to zistila az v nejakom 7 tyzdni, ako tehotna som sa necitila este dlho. Skor ako permanentne rozbita po zurke (bolest hlavy, unava, zaludok na vode)
Áno je toho veľa tých potratov a tak aj okolo mňa, ty ale musíš myslieť pozitívne, nemáš ani najmenší dôvod dopredu sa strachovať, všetko bude v poriadku, držím palce🙂)
je to ok, nie každá tehotná musí byť nonstop pri záchodovej doske.. 🙂 mne nebolo nič ani v 40. týždni ... okrem toho že som bola ako slon :D
Mne keby nerástlo brucho, tiež by som nevedela, že som tehotná
Ja by som tiež mala byť teraz v 5tt a tiež sa nejak extra inak necítim, len sa skôr zadýcham, mam citlivejší nos a bradavky, ale inak všetko ok. Ja idem ale na kontrolu už budúci týždeň (v 6tt) a už aj to mi príde dlhocizne čakanie, do mája by som sa zbláznila 🤯 držím palce
Ešte je to veľmi skoro. Nič sa nedeje
V pohodicke, neboj sa. Ono to este pride, neponahlaj sa nikam 🙂 Toto je len zaciatok. Ale celkovo to ubehne velmi rychlo 🙂 To je jase. Aj mne ubehlo.
Ano, je to uplne normalne. Nie kazda grca a ma cudne chute.
Ahoj.. Ja som nemala príznaky asi do 7 týždňa. Potom zle od žalúdka. Nezvracala som. Teraz končím 11 týždeň a dnes ráno som zvracala. U každej to je inak. Strach je prirodzený, ale myslí pozitívne ❤️❤️❤️
AK pridu nevolnosti tak cca okolo 7-8tt....je vidno ze si prvy raz tehotna...keby si uz mala tie nevolnosti za sebou vramci predosleho tehotenstva tak by si bola stastna ze ich nemas...😄 alebo sa mylim?
5tt je len prva meskajuca menstruacia a to je dost velky znak. Nemusi ti cele tehotenstvo nic byt, mozes byt ta stastna ktorej len proste rastie brucho a hotovo. Ak to tak bude, a zelam ti to, tak bud fakt len vdacna a stastna😊🍀
Ja som v 25tt a keby nemám pohyby a každý mesiac poradňu ani neviem že som tehotná 🤷🏻♀️ ani raz mi nebolo zle, žiadne chute, pachy, vône, nič. Všetko ma obišlo až som sa hnevala že prečo to mám inak než ostatné 😂 skôr sa obávam či si ma to nepočka pri pôrode.
2x som nemala ani jeden príznak,mame 2 dcéry...🥰
Pri treťom tehu mi bolo zle od 6tt a nedopadlo to dobre ...
Pri štvrtom mi bolo zle ,cize ja som sa skor bala,ze ked mi je zas zke az to dobre dopadne ....a mame 2 t chlapceka...🥰
Je to jedno ci ti je zle,či není...od toho tehotenstvo nezávisí
Drz sa ...❤
Joj bud rada a uzivaj si to..pri prvom tehu nevolnosti prisli v 8tt a pri druhom vobec ...priznaky mat vobec nemusis ;)
Celé tehotenstvo som nemala absolútne žiadne príznaky okrem toho že mi rástlo brucho 🙂)))))))
Takze v 5 týždni sa naozaj nemáš coho obávať a buď rada že patríš k tým stastnejsim. Moje kamošky presedeli celé tehotenstvo na wc
U mňa príznaky začali od 7tt. V 5tt som ešte ani nechyrovala, že som tehotná 😅
Zo začiatku som to aj ja tak mala. Potom prišla sranda keď som vracala do 6 mesiaca
Ja som bola na potvrdenie srdiečka v 8 tt. Ešte sa ma doktor pýtal ako sa cítim, vravím pan doktor keby mi neukazete to srdiečko ani neuverim ze som tehotná fakt mi bolo super. Žiadne bolesti, žiadne pichanie nevoľnosti bolesť pŕs proste nič. O dva dni to prišlo. Ani najhoršiemu nepriateľovi by som nepriala , hlava v záchode 7-12x denne ,nemocnica a infuzky kvôli vracaniu. -8kg za dva mesiace (q to som aj bez toho nemala ani 50 kg) nechutenstvo , po pár týždňoch kvôli celkovému vycerpaniu začali problémy s tlakom , nezvládla som vyjsť ani po schodoch aby mi nebolo na odpadnutie no bol to masaker. A trvalo to az donedávna. Už som 16tt takže sa to upravilo ale aj tak mam dní kedy ešte vraciam alebo mam žalúdok ako po opici. Veľmi rýchlo som oľutoval ze som hovorila ze ani neviem ze som tehotná ze som si to predstavovala inak 🙂
Keď budeš autorka takto vystresovaná celé tehotenstvo a myslieť na najhoršie scenáre tak to nebude prospievať ani tebe ani dieťaťu. 🤷🏼♀️ v 5 týždni podľa mna žiadna necitila žiadne priznaky, pokial si neurobila už test a ukázal pozitiv. Tak sa prestaň stresovat. Moja sesternica nič necitila do 6 mesiaca, mala ms a nevedela že je tehotná, iba pribrala dosť a dieťa je normálne zdrave nič mu nie je. 🤷🏼♀️ tak sa ukľudní lebo si len prihoršuješ
Ahoj, ako ssi dopadla
@sofia1979 ahoj všetko v poriadku,srdiečko bilo ako zvon 🙂
No super, gratulujem 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
V 5tt je este zriedkave mat priznaky ako nevolnost ci unava. Ja som mala velmi skoro priznaky a to bolo cca 6 ci 7tt. A kamoska 2 tehu a ani nevedela ze je tehotna. Bud rada 🙂