Ahojte žienky, 24.12 som zistila ze som tehotná robila som si Digital test dneska som bola u doktorky som v 5tyzdni bola som na sone tak ešte nič není vidieť. Hcg hodnota je vidieť ja fotke,keďže už tam nebola sestrička ani doktorka tak neviem čo znamená výsledok. Ďakujem za každú radu🥰
@thereisabear ďakujem, hore na papiero je napísané že týždeň=0 a pani doktorka mi povedala ze som v 5 týždni, čím sa mam riadiť?
@aduszia riadit sa treba prvym dnom poslednej ms. Podla toho sa rataju tyzdne. Takze ak si pred 5 tt mala ms, ano si v 5 tyzdni. Hcg-- je pozitivne takze si tehotna urcite.
@aduszia Podľa hcg sa týždeň určiť nedá, každá žena má rôzne hodnoty. Ale teda odborník nie som 🙂
HCG ma obrovsky rozptyl, takze preto sa tehotenstvo pocita od 1. dna poslednej menstruacie, ak mas nieco nad 200 tak na sone nic nie je vidno, zvycajne je vidiet ak je hodnota nad 1000, ak si v 5 tyzdni je to celkom caste, ze este nic vidno nie je - kazdopadne tehotna evidentne si
Ja som tiež 5 týždni presne sme asi rovnako tehotné tiez som si test robila 24.11 no a bola som na Sone a u gynekológa a tiež povedal o dva týždne že mam prist tiež nebolo nič vidno tak som zvedavá len ma boli dosť brucho asi sa mi roztahuje maternica a rastie mimi tak sa teším 😘😇
@barbie24 ja som bola včera u lekárky a podľa zltkoveho vaku som 6+3 a podľa veľkosti plodu 5+7 13.1 idem k doktorke by už malo byť vidno aj srdiečko
@zubrienkazabka ja som mala poslednú menštruáciu 26.11 a vy no modlím sa aby bolo. Bábätko kde ma byt 🙂🙂
@barbie24 ja som mala 11.11 ale ovulácia bola až okolo 8 9 decembra
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@aduszia Že si tehotná.