Ahojte, som v prebirhajucom 5tt a na sone doktor nic nevidel ☹. Hcg je vraj ok na dany tyzden. K lekarovi som isla kvoli tomu, ze som mala vcera jemny ruzovy vytok, odvtedy nic. Myslite, ze je to normalne ? Nemate s tym nejake skusenosti? Dakujem
Ja som mala podobný problém....no po týždni ležania v nemocnici ma pustili domov s akciou srdiecka ☺ neobávaj sa...všetko dobré dopadne 😉
Dakujem, ale je to hrozny pocit, stale len kontrolujem na wc ci nemam nejaku krv.. uz som raz potratila v 7tt
nebilo srdiecko ☹ a teraz zasa nieje nic vidiet.. vraj to moze byt aj mimomaternicove... no nic snad mate pravdu a dobre to dopadne, piatok mam ist na konttolne sono a znova na krv
Drzim prsty...len treba dopredu zúfať ale veriť 😉 pozitívne myslenie pomáha ☺potom nás informuj 😉
Aj ja som bola pred tyzdnom na tom rovnako a tiez nebolo vidiet...neboj, o tyzden uz bude ;) aj ja verim, ze v pondelok uz aj srdiecko. Hlavne nestresuj 🙂
Urcite to dobre dopadne. U mna to iste- v 5 tt nic, tyzden som bola v nemocnici, chceli ma poslat na cistenie s cim som nesuhlasila, chcela som este pockat a dobre som spravila. Zajtra bude mat malinka 4 tyzdne 🙂
Isla si zbytocne skoro, preto nic nieje vidno
Popozeraj diskusie na rovnaké témy! Nestresuj sa, je to fakt skoro ja som bola v 6 týždni a tiež nič. V 9 týždni tam už bol drobček!!! Viem, že ťažko sa na to nesustredit ale prestaň sa toľko kontrolovať. Ak to bolo len slabé ruzove je to normálne, uhniezdovanie sa. Ak však začneš krvavat šup na pohotovosť kde ti dajú tabletky na udržanie tehotenstva. Hlavne kľud, nohy hore a oddychovať!!! Uvidíš za chvíľu tam bude krásny drobček a prídu iné starosti 😉 držím palce!!!
@danusskaaa dakujem za povzbudenie, uz mam nasadeny duphaston 2x denne a ascorutin 3x.. zajtra mi maju brat krv a uvidi sa ci hcgcko bude stupat
@sasenka04 tak snad to tak bude aj v mojom pripade.. dnes som bola na sone, podla poslednej ms by som mala byt 5tt + 0, ale.nic tam nevidela.. tak v pondelok idem znova, dnes ma riadne vydesila.. ze to vyzera na mimomaternicove ze v piatom tyzdni uz vacsinou je nieco vidiet... :( ☹ ☹
@lidka1992 treba počkať. Teraz nič neporiešiš. Ak už nie si tehu, nič neurobis, ak si, len sa stresujes a dopracujes sa tak k prvej možnosti. Kluuud. Ja som v 5 týždni ešte nebola ani na sone a to som bola riziková.
ani na mojom nebolo.....a teraz ma uz 9 rokov 🙂
a inak, ako pisu baby, pri druhom som mohla ist k dr az po 8mom tyzdni.....ze naco skor....tak divny pristup, ale asi na tom nieco je...
Zajtra idem na dalsie sono, zatial je pozitivne aspon to, zr vcerajsie hcg bolo 1200 a 2 dni predtym 440. Ale vraj aj pri mimomat. moze takto stupat..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mne tiez nebolo v 5.tt nic vidiet,a stacilo ist o tyzden na kontrolu a bolo babo a uz aj akcia srdiecka...hlavu hore😊