Som v 5. týždni a na sone nie je nič vidieť

lidka1992
16. nov 2016

Ahojte, som v prebirhajucom 5tt a na sone doktor nic nevidel ☹. Hcg je vraj ok na dany tyzden. K lekarovi som isla kvoli tomu, ze som mala vcera jemny ruzovy vytok, odvtedy nic. Myslite, ze je to normalne ? Nemate s tym nejake skusenosti? Dakujem

bibi33
16. nov 2016

mne tiez nebolo v 5.tt nic vidiet,a stacilo ist o tyzden na kontrolu a bolo babo a uz aj akcia srdiecka...hlavu hore😊

joanina23
16. nov 2016

Ja som mala podobný problém....no po týždni ležania v nemocnici ma pustili domov s akciou srdiecka ☺ neobávaj sa...všetko dobré dopadne 😉

lidka1992
autor
16. nov 2016

Dakujem, ale je to hrozny pocit, stale len kontrolujem na wc ci nemam nejaku krv.. uz som raz potratila v 7tt
nebilo srdiecko ☹ a teraz zasa nieje nic vidiet.. vraj to moze byt aj mimomaternicove... no nic snad mate pravdu a dobre to dopadne, piatok mam ist na konttolne sono a znova na krv

joanina23
16. nov 2016

Drzim prsty...len treba dopredu zúfať ale veriť 😉 pozitívne myslenie pomáha ☺potom nás informuj 😉

laura1804
16. nov 2016

Aj ja som bola pred tyzdnom na tom rovnako a tiez nebolo vidiet...neboj, o tyzden uz bude ;) aj ja verim, ze v pondelok uz aj srdiecko. Hlavne nestresuj 🙂

alicazazrakova
16. nov 2016

Urcite to dobre dopadne. U mna to iste- v 5 tt nic, tyzden som bola v nemocnici, chceli ma poslat na cistenie s cim som nesuhlasila, chcela som este pockat a dobre som spravila. Zajtra bude mat malinka 4 tyzdne 🙂

sibalka21
16. nov 2016

Isla si zbytocne skoro, preto nic nieje vidno

lidka1992
autor
16. nov 2016

@sibalka21 isla som kvoli tomu, ze som mala ruzovy vytok a raz som uz potratila.. tak som nechcela nic podcenit.. ale tak snad ako hovorite baby bude vsetko ok

sibalka21
16. nov 2016

@lidka1992 ak aj ja som potratila prvy krat, lenze bohuzial to nijak neovplyvnis, keby mas potratit tak potratis... Pokial nekrvacas a nemas bolesti, nemusis sa bat.. Takto sa len zbytocne stresujes koli tomu ze v 5tt nic nevidno na sone... Ale drzim palce

leeenka26
16. nov 2016

@lidka1992 v 5 tt ani mne nic nevideli dokonca az v nejakom 8 tt mne bolo poriadne nieco vidiet. Zbytocne som sa len vystresovala tym ze som isla tak skoro..

danusskaaa
16. nov 2016

Popozeraj diskusie na rovnaké témy! Nestresuj sa, je to fakt skoro ja som bola v 6 týždni a tiež nič. V 9 týždni tam už bol drobček!!! Viem, že ťažko sa na to nesustredit ale prestaň sa toľko kontrolovať. Ak to bolo len slabé ruzove je to normálne, uhniezdovanie sa. Ak však začneš krvavat šup na pohotovosť kde ti dajú tabletky na udržanie tehotenstva. Hlavne kľud, nohy hore a oddychovať!!! Uvidíš za chvíľu tam bude krásny drobček a prídu iné starosti 😉 držím palce!!!

lidka1992
autor
16. nov 2016

@danusskaaa dakujem za povzbudenie, uz mam nasadeny duphaston 2x denne a ascorutin 3x.. zajtra mi maju brat krv a uvidi sa ci hcgcko bude stupat

sasenka04
18. nov 2016

@lidka1992 ja som bola na tom presne tak isto na konci 5tt nic nebolo vidno,zavolal si ma o tri dni a uz bola malilinka bodka a o dalsie tri tyzdne bolo drobca uz krasne vidiet a bilo nam aj srdiecko😊 ale tiez ma najprv strasil mimomaternicovym

lidka1992
autor
18. nov 2016

@sasenka04 tak snad to tak bude aj v mojom pripade.. dnes som bola na sone, podla poslednej ms by som mala byt 5tt + 0, ale.nic tam nevidela.. tak v pondelok idem znova, dnes ma riadne vydesila.. ze to vyzera na mimomaternicove ze v piatom tyzdni uz vacsinou je nieco vidiet... :( ☹ ☹

sibalka21
18. nov 2016

@lidka1992 Tak zacinas dnes 6tt, malo by byt vidno aspon gestac. vak.... Ale nikdy nevies, drzim palce nech to dobre dopadne 🙂

tilka82
18. nov 2016

@lidka1992 ahoj, to ti ako doktor moze take nieco povedat,ze v piatom tyzdni uz by nieco malo byt vidno? Moja lekarka objednava NAJSKOR v siedmom tyzdni. Drzim prsty,aby bolo vsetko o.k.

evittam
18. nov 2016

@tilka82 Vzdy a u kazdej je to ine. Mne lekar uz v 5.tt videl-mam aj fotku.😉

evittam
18. nov 2016

@tilka82 A dokonca viem presne kedy sme malu "spravili" a podla toho to bol len 3.tt.😉

papricka33
18. nov 2016

@lidka1992 treba počkať. Teraz nič neporiešiš. Ak už nie si tehu, nič neurobis, ak si, len sa stresujes a dopracujes sa tak k prvej možnosti. Kluuud. Ja som v 5 týždni ešte nebola ani na sone a to som bola riziková.

uzanka16
18. nov 2016

@lidka1992 aj ja ked som cakala malu nic nebolo vidiet a este lekar mi dal podpisat papier ze som bola poucena ze to moze byt mimomaternicove,vtedy do mna az mdloby a kontrolu dal o 2 tyzdne zas a uz babo bolo vidno,teraz ma nasa princezna 10 mesiacov,treba mysliet pozitivne

jahodka11
18. nov 2016

ani na mojom nebolo.....a teraz ma uz 9 rokov 🙂

jahodka11
18. nov 2016

a inak, ako pisu baby, pri druhom som mohla ist k dr az po 8mom tyzdni.....ze naco skor....tak divny pristup, ale asi na tom nieco je...

tilka82
18. nov 2016

@evittam vynimka potvrdzuje pravidlo 🙂
Ja som bola trikrat tehotna a stale ma lekarka objednala az na 7my tyzden,ze skor nic nevidno. Ale tak kazdy sme iny,tvoj drobec sa vam asi uz chcel ukazat skor🙂

evittam
18. nov 2016

@tilka82 Veď jasné - ako som už napísala. Ja som pri prvom bola až cca okolo 8.-9.tt. Pri druhom som si spravila digitest - vyšlo +2-3 tak som volala svojmu lekárovi a ten povedal nech prídem.... 😉

lidka1992
autor
20. nov 2016

Zajtra idem na dalsie sono, zatial je pozitivne aspon to, zr vcerajsie hcg bolo 1200 a 2 dni predtym 440. Ale vraj aj pri mimomat. moze takto stupat..

leeenka26
20. nov 2016

@lidka1992 netreba si nic pripustat zle. Ak takto pekne narastlo hcg treba ist o tyzden a uz tam bude krasne vidiet plodik.

lidka1992
autor
20. nov 2016

@leeenka26 raa by som isla az o tyzden, ale kedze si ma nechali v nemocnici, kvoli podozreniu na mimomat. tak idrm na sono uz zajtra :-/..uz nam ostava sa len modlit, aby sa tam ten maly spunt zajtra ukazal 😀

leeenka26
20. nov 2016

@lidka1992 aha som nevedela. Ale nerozumiem preco podozrenie na mimomaternicove.

lidka1992
autor
20. nov 2016

@leeenka26 lebo na ultrazvuku nic nevidiet... ☹

sasenka04
20. nov 2016

@lidka1992 netreba sa stresovat...viem o com hovorim aj ja som bola tie tri dni na nervy...ale treba mysliet pozitivne 😊😊😊uvidis na dalsej kontrole tam uz uvidis svoje malicke 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre