Som v 5. týždni a na sone nebolo nič vidno

nina296
4. feb 2021

Ahojte, som tehotná 4tt+3, ale doktorka na sone nič nevidela:( je to ešte skoro? Máme ešte šancu? Prekonala som raz biochemické tehotenstvo a bojím sa toho, že sa to opäť zopakuje. Ďakujem za názory

veronikaszabova
4. feb 2021

@nina296 strasne skoro si isla.
Neboj, dobre to dopadne 🙂

sense
4. feb 2021

Tak v 4 TT tam nema byť ani co moc vidno.... Sa čudujem ze ta aj tak skoro objednala počkaj aspoň do 7 TT pokiaľ nebudeš krvácať alebo mat iné ťažkosti a vtedy už môže vidieť aj srdiečko...

julie19
4. feb 2021

Veľmi, veľmi skoro ... u mna nevidela nič ešte v 7tt a už to nič spinka v postieľke 😅 ... mala som posunutú ovulaciu zrejme takze podľa ms mi to vôbec nevychádzalo ... ale 4+3 je ešte veľmi skoro aj keby to vychádzalo presne ;)

nina296
autor
4. feb 2021

@sense neobjednala, objednala ma tak ako píšeš, ale išla som aj kvôli hematológii za ňou, čo chodím a tak som sa celá vystrašila:(

nina296
autor
4. feb 2021

@veronikaszabova
@julie19 už som trošku kľudnejšia. Je to stres, keďže raz biochemické a teraz sa po rokoch podarilo. ďakujem vám🙂

alikal
4. feb 2021

@nina296 neboj sa, to je uplne normalne, mne bolo babo vidno asi az na konci 6tt, nepamatam si presne, ale to bol tiez len taky vacok s bodkou 😀 isla som tiez skoro k dokymu kvoli predchadzajucemu potratu a bolestiam v bruchu, a vsetko bolo ok, uz zachvilu idem rodit. keby si si chcela byt uuuuplne ista do dalsej kontroly, mozes si vypytat od doktorky hcg test, z krvi zistia hladinu tehu hormonu, po par dnoch treba ist znova a ak pekne rastie tak by vsetko malo byt ok. tiez to nie je uplne exaktne, ale aspon daco. inak len pockat este aspon dva tyzdne 😉 drzim palce

nina296
autor
4. feb 2021

@alikal ďakujem pekne, dnes mi hcg zobrala a keď tak skúsim ísť ešte raz na hcg. Uvidím, ako na tom budem🙂 a tebe gratulujem a prajem veľa šťastia🙂

nikaleo17
4. feb 2021

mne v 4 týždni bolo vidno iba malinku guličku ..takže neboj sa všetko bude dobré 🙂

alikal
4. feb 2021

@nina296 na to hcg treba ist znova lebo jeden samotny udaj ti nepovie nic. kazda zena ho ma inak v danom tyzdni, su tam velke rozdiely, dolezite je vidno rozdiel o par dni ci rastie, mal by byt docela velky rozdiel, napr. ak ti za tri dni stupne iba o 20 nie je to zrejme dobre, ale ak ti stupne vymyslim si zo 100 na 300 tak je to fajn, to posudi doktorka 😉

alikal
4. feb 2021

@alikal teoreticky ak by bolo velmi vysoke asi netreba ist znova, napr. viem ze pri tom mojom potrate v 6tt mi brali hcg a mala som len nejak 130, na dany tyzden je to velmi malo. ked mi bral teraz tusim v 5tt neviem presne, mala som uz cez 1000, povedal ze to je velmi vysoko ze to je ok. lenze niektorym babam vyjde povedzme 200 a aj tak nevedia ci to je dobre alebo nie 🙈

julie19
4. feb 2021

@nina296 ja som mala pred našou princeznou tiež biochemické a na druhý krát to už vyšlo, neboj dobre bude, len naozaj treba vydržať aby bolo niečo vidno (ja viem že sa to ľahko povie že keď na to čakáš tak každý deň trvá ako cely tyzden🙈)

nina296
autor
4. feb 2021

@julie19 presne tak, dni rýchlo ubiehajú, ale teraz keď som mala pozitívny test je to nekonečné. Vôbec mi nepripadá, že deň má len 24 hodín:(

mikasz
4. feb 2021

@nina296 4tt+3 je naozaj skoro, zbytocne ti robila sono a stresy, ze tam nic nevidi....
teraz je dolezitejsie potvrdit hcg z krvi a aby obden rastlo, cize ideal zopakovat. Na sono fakt az 7-8tt
Keby to bolo bioch., tak to zial nijak neovplyvnis
Drzim palce

nina296
autor
4. feb 2021

@mikasz ďakujem pekne

sense
4. feb 2021

@nina296 neboj sa ja mam za sebou 2 MA aj biochemické, v 4tt je naozaj veľmi veľmi skoro niečo vidieť, veľa žien ani nevie ze sú tehotne
Žiaľ prvé tri mesiace sú riziko.... A veľa tehu konci ako bioch. Preto sa moc neodporúča testovať pred termínom ms... Pretože veľakrát aj oplodnene vajíčko sa dobre neuhniezdi a odchádza ako "ms" bez toho aby ženy vedeli ak sa teda príliš nepozoruju a nehladaju duchov na testoch

nina296
autor
4. feb 2021

@sense ďakujem, aj sa moc sledujem. Musím sa dať do kľudu 🙂

sense
4. feb 2021

@nina296 treba sa dat do kľudu, stres tehotenstvu neprospieva

landsmanka
4. feb 2021

daj sa do kludu vsetko bude v poriadku netrba sa stresovat a mysliet pozitivne

maximilie
4. feb 2021

@nina296 mne nebolo vidno ani v 6t, až potom v 8t. Takže bud v kľude. Urcite ti brali hcg.
Dcerka ma rok ;)
Mysli pozitívne a držím prsty

leontina11
4. feb 2021

@nina296 nemuselo. Ja som o tak mala. Dokonca mi povedala zastupujúca Dr, že to je mimomaternicove. Našťastie, sa mylila

onigiri
4. feb 2021

@nina296 ja si myslim ze je to este velmi skoro. dr ta potom objednal na nejaky ďalší termín? ja by som sla na tvojom mieste tak o 2 tyzdne. oni to vedia tak fantasticky citlivo povedat...😕 zavivsi aj od toho kedy si mala ovulaciu. nie vzdy je v strede cyklu. potom mas eate casu. mna tak strasili ze to neni ok ze nic nevidia aj ked som im vravela ze som mala ovulaciu asi o tyzden neskor. som po dvoch potratoch tak to nebolo moc dobre na psychiku...ale ty mas este cas.

nina296
autor
4. feb 2021

@onigiri áno, objednala o 2 týždne. Teraz mi povedala, že som nemala ani chodiť, ale čo keď sa človek bojí:( vždy som vedela kedy mám ovuláciu a práve teraz neviem. Máš pravdu, tá psychika, to je najhoršie:( dnes ráno som sa zobudila s bolesťou brucha

pallovas
4. feb 2021

Ja som bola 7+3 a ešte nič nebolo vidieť 🙂 a týždeň na to už bolo všetko v poriadku srdiečko bilo ako hrom 🙂 normálne sa chodí na prvý kontrolu po 2 týždňoch meškania menzesu cca 8tt...a niekedy môže byť aj posunutá ovulka ako u mňa a ukáže až v 9tt 🙂 tak nemysli na blbosti🙂

anukha
4. feb 2021

Ahoj chapem, ze je cakanie dlho. Ale tak si zacni citat nejaku zaujimavu knihu ( najlepsie seriu alebo aspon 600 stranovu, co ta pohlti) alebo nejaky serial, to by ti s cakanim malo pomoct. A hlavne nevyhladavaj na konikovi 😅 dan si 2 tyzdne od neho pauzu a uvidis ako tu to uleti. Drzim palce 😉

mdek
4. feb 2021

Ja som bola presne 4+3 na pohotovosti, lebo som mala silné bolesti a spinenie a bála som sa mimomaternicového. No a doktor skontroloval všetko a povedal, že tak skoro ani mimomaternicové nie je vidieť. Tak som šla domov. A bolesti trochu ustúpili a potom som bola v 6+0 na kontrole u svojho gynekológa a už bolo vidieť, že je v maternici a aj aktivitu srdca. Takže sa nestresuj zbytočne. Nezmenis to ani keby už bolo zle. Ťažko sa to robí, ale skús.

vahcaac
6. júl 2021

@nina296 ahoj, bola si tehotná ?

nina296
autor
6. júl 2021

@vahcaac áno🙂

lienka.7
6. júl 2021

@nina296 nestresuj sa, mne nevidel nic este ani v 7 tt (len prazdny vak), objednal ma o 2 tt, a to uz mi potom gratuloval 👌 boli to najhorsie 2 tt mojho zivota ti poviem 😔 skoro som sa zblaznila...
Moc ti drzim palce ✊✊✊

nina296
autor
6. júl 2021

@lienka.7 to si chcela napisat asi @vahcaac 🙂

vahcaac
6. júl 2021

@nina296 alebo si nevšimla dátum 🙂 môžem sa opýtať, kedy si šla na ďalšie usg ? 🙂 kde už teda bolo vidieť vak

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre