Ahojte, som tehotná 4tt+3, ale doktorka na sone nič nevidela:( je to ešte skoro? Máme ešte šancu? Prekonala som raz biochemické tehotenstvo a bojím sa toho, že sa to opäť zopakuje. Ďakujem za názory
Tak v 4 TT tam nema byť ani co moc vidno.... Sa čudujem ze ta aj tak skoro objednala počkaj aspoň do 7 TT pokiaľ nebudeš krvácať alebo mat iné ťažkosti a vtedy už môže vidieť aj srdiečko...
Veľmi, veľmi skoro ... u mna nevidela nič ešte v 7tt a už to nič spinka v postieľke 😅 ... mala som posunutú ovulaciu zrejme takze podľa ms mi to vôbec nevychádzalo ... ale 4+3 je ešte veľmi skoro aj keby to vychádzalo presne ;)
@veronikaszabova
@julie19 už som trošku kľudnejšia. Je to stres, keďže raz biochemické a teraz sa po rokoch podarilo. ďakujem vám🙂
@nina296 neboj sa, to je uplne normalne, mne bolo babo vidno asi az na konci 6tt, nepamatam si presne, ale to bol tiez len taky vacok s bodkou 😀 isla som tiez skoro k dokymu kvoli predchadzajucemu potratu a bolestiam v bruchu, a vsetko bolo ok, uz zachvilu idem rodit. keby si si chcela byt uuuuplne ista do dalsej kontroly, mozes si vypytat od doktorky hcg test, z krvi zistia hladinu tehu hormonu, po par dnoch treba ist znova a ak pekne rastie tak by vsetko malo byt ok. tiez to nie je uplne exaktne, ale aspon daco. inak len pockat este aspon dva tyzdne 😉 drzim palce
mne v 4 týždni bolo vidno iba malinku guličku ..takže neboj sa všetko bude dobré 🙂
@nina296 na to hcg treba ist znova lebo jeden samotny udaj ti nepovie nic. kazda zena ho ma inak v danom tyzdni, su tam velke rozdiely, dolezite je vidno rozdiel o par dni ci rastie, mal by byt docela velky rozdiel, napr. ak ti za tri dni stupne iba o 20 nie je to zrejme dobre, ale ak ti stupne vymyslim si zo 100 na 300 tak je to fajn, to posudi doktorka 😉
@alikal teoreticky ak by bolo velmi vysoke asi netreba ist znova, napr. viem ze pri tom mojom potrate v 6tt mi brali hcg a mala som len nejak 130, na dany tyzden je to velmi malo. ked mi bral teraz tusim v 5tt neviem presne, mala som uz cez 1000, povedal ze to je velmi vysoko ze to je ok. lenze niektorym babam vyjde povedzme 200 a aj tak nevedia ci to je dobre alebo nie 🙈
@nina296 neboj sa ja mam za sebou 2 MA aj biochemické, v 4tt je naozaj veľmi veľmi skoro niečo vidieť, veľa žien ani nevie ze sú tehotne
Žiaľ prvé tri mesiace sú riziko.... A veľa tehu konci ako bioch. Preto sa moc neodporúča testovať pred termínom ms... Pretože veľakrát aj oplodnene vajíčko sa dobre neuhniezdi a odchádza ako "ms" bez toho aby ženy vedeli ak sa teda príliš nepozoruju a nehladaju duchov na testoch
daj sa do kludu vsetko bude v poriadku netrba sa stresovat a mysliet pozitivne
@nina296 nemuselo. Ja som o tak mala. Dokonca mi povedala zastupujúca Dr, že to je mimomaternicove. Našťastie, sa mylila
@nina296 ja si myslim ze je to este velmi skoro. dr ta potom objednal na nejaky ďalší termín? ja by som sla na tvojom mieste tak o 2 tyzdne. oni to vedia tak fantasticky citlivo povedat...😕 zavivsi aj od toho kedy si mala ovulaciu. nie vzdy je v strede cyklu. potom mas eate casu. mna tak strasili ze to neni ok ze nic nevidia aj ked som im vravela ze som mala ovulaciu asi o tyzden neskor. som po dvoch potratoch tak to nebolo moc dobre na psychiku...ale ty mas este cas.
Ja som bola 7+3 a ešte nič nebolo vidieť 🙂 a týždeň na to už bolo všetko v poriadku srdiečko bilo ako hrom 🙂 normálne sa chodí na prvý kontrolu po 2 týždňoch meškania menzesu cca 8tt...a niekedy môže byť aj posunutá ovulka ako u mňa a ukáže až v 9tt 🙂 tak nemysli na blbosti🙂
Ahoj chapem, ze je cakanie dlho. Ale tak si zacni citat nejaku zaujimavu knihu ( najlepsie seriu alebo aspon 600 stranovu, co ta pohlti) alebo nejaky serial, to by ti s cakanim malo pomoct. A hlavne nevyhladavaj na konikovi 😅 dan si 2 tyzdne od neho pauzu a uvidis ako tu to uleti. Drzim palce 😉
Ja som bola presne 4+3 na pohotovosti, lebo som mala silné bolesti a spinenie a bála som sa mimomaternicového. No a doktor skontroloval všetko a povedal, že tak skoro ani mimomaternicové nie je vidieť. Tak som šla domov. A bolesti trochu ustúpili a potom som bola v 6+0 na kontrole u svojho gynekológa a už bolo vidieť, že je v maternici a aj aktivitu srdca. Takže sa nestresuj zbytočne. Nezmenis to ani keby už bolo zle. Ťažko sa to robí, ale skús.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nina296 strasne skoro si isla.
Neboj, dobre to dopadne 🙂