Som v 5. týždni a doktor videl len gestačný vačok

beka14
27. okt 2013

Som v 5tt nastupuje pomaly 6 tt. bol som v piatok na ultrazvuk a doktor videl len gestačný vačok. mam sa obavať ked nebolo vidno plod že ide o o zamlknute tehotenstvo? doktor vravel že by tam mohlo byť vidno už viac ☹ mam obavy na dieťatko sme čakali na 2 roky

zuzinka1989
27. okt 2013

@beka14 neboj sa, podla mna je to v poriadku, ono je to u kazdej individualne.... nabuduce bude uz aj srdiecko, uvidis 🙂

kitty88
27. okt 2013

@beka14 ja si tiez myslim, ze je to ok, ja som bola prvykrat v 6 - 7. tt. a este bolo tiez vidno len vacok a srdiecko az v 9. tt, cely cas bola mala mensia ako mala byt, aj som rodila tyzden neskor, ale vsetko bolo v pohode, cele tehotenstvo bezproblemove 😉

andrejka1978
27. okt 2013

zatial sa zbytocne nestrachuj.aj mne v tom tyzdni nic viac nebolo vidiet,len ten zltkovy vak.a kludne si mohla otehotniet o par dni neskor ako su tie ich vypocty.zavisi,kedy bola ovulacia. a kamosku tiez takto vyplasil doktor.aj si poplakala.a vsetko ok nakoniec.niektori su inak nie velmi dobri ultrazvukari.zavolal ma na kontrolu o tyzden a uz bolo aj srdiecko potom pocut.

zahradka76
27. okt 2013

@beka14 tak ako pisu baby, ten UZV bol robeny prilis skoro na to, aby videl srdiecko. Takze hlavu hore a neboj sa 🙂

barbora59
27. okt 2013

Mne bolo napr povedané keď som zistila že som tehotná že na prvý ultrazvuk si mám zavolať až keď to bude aspoň 9-10 týždeň .Buď v klude.

kazunomiya
27. okt 2013

@beka14 u mna v 5tt videl presne to iste, povedal ze mam prist o dva tyzdne a vtedy uz bolo vidiet vsetko. Nemyslim, ze mas dovod si robit starosti. Teraz este rozhodne nic tomu nenasvedcuje.

beka14
autor
27. okt 2013

Dakujem krasne za rady. Skusim si povedat ze je vsetko o.k. Ja taketo veci gest.vacok a pod. som pri dceare nezazila (teraz ma 14 rokov). Pri nej som do 3 mesiaca nevedela ze som tehotna 🙂

lenkadlo
27. okt 2013

Mne v 5tt nevidel okrem zvacsenej maternice nic a vsetko bolo OK 🙂

mistrall
27. okt 2013

urcite bud v klude, aj ja som to tak mala, este je skoro aby bolo cosi vidiet, gestacny vacok je dobry zaklad 🙂

zuzinka1989
28. okt 2013

@beka14 neboj sa, urcite to bude v poriadku 🙂

lusyke
28. okt 2013

Ked som ja zistila ze som tehotna bol to 5 tyzden. Volala som gynekologicke a ta mi povedala aby som prisla na ultrazvuk az v 8 tyzdni lebo v 5 tt nieje aj tak nic vidiet. Vo 8 tt som uz krasne videla srdiecko . Mas to este skoro. Uvidis na dalsej poradni ked ti doktor ukaze srdiecko. Je to najkrajsi pocit na svete 🙂

pingu1
28. okt 2013

v piatom tyzdni je vobec zazrak, ze nieco videl

janka220989
28. okt 2013

aj ja som mala v piatom len malu gulicku, tiez mi nebolo najlepsie, ale je to uplne v poriadku 🙂 o dva tyzdne potom nam bilo srdiecko

beka14
autor
29. okt 2013

Dnes rano som bola na krv takze cakam na vysledky ci HCG islo hore lebo doktori sa nevidi ze nie je akcia.

eliaska23
29. okt 2013

@beka14 na akciu srdiecka je este skoro, kludne aj v 8 tt moze nabehnut srdiecko, kam sa ti lekari tak ponahlaju? ...

icer
29. okt 2013

baby, práve som dnes 5+0 tt. nevideli nič, a ešte mi aj volali, že mám nízke HCG, už pred týždnom ked mi volali bola som 14 dní po IUI, že mám pozytívnu krv, ale HCG nižšie, ale že to býva bolo 36, dnes nevidela gestačný a hrozí mi že to je mimo... a mám HCG 236, čo vy na to, ja som s nervami v prdeli, už mám potrat 3/2013 za sebou, a mám 1 vajcovod...

jeemima
29. okt 2013

@icer
to je este skoro na to aby bolo nieco vidno....ja som bola v 6tt ked som rpisla na to ze som tehotna HCG 700 a dr si enbol isty ci vidi cosi ....zostala som v nemocnici a o dva dni HCG 2700 a dva gestacne vacky ;) a o tyzden uz aj so srdieckami ...tak mysli pozitivne a nepredbiehaj lebo to ti len prida na nervoch ....musis sa snazit byt ok

dooomca
29. okt 2013

ja som bola podľa menzesu 6+5tt a bolo vidno len vačok ..po 2 týždňoch čiže dnes som bola u doktora a už krásne bilo srdiečko 🙂...a mala som byť 8+5tt a som 7+1tt...treba myslieť pozitívne a je ozaj pravda, že my ženy chodíme skoro k doktorovi a potom len stresujeme a sedíme na nete a čítame niekedy zlé príspevky a aj to je zlé na psychiku..tak len ver, že všetko bude ok a oddychuj 🙂

cuculiatko88
29. okt 2013

nicoho sa neboj,ani mne nebolo v 6 tt vidiet nic ine iba gestacny vacok a potom na dalsej poradni sme uz videli drobceka 🙂

stella6
29. okt 2013

Ja som bola 5+4tt a tiež videl iba vak. A o 7 týždňov neskôr sme zistili, že čakáme dvojičky.

beka14
autor
30. okt 2013

No takze vcera nakoniec HCG vyslo 10 000 a vaginalnym ultrazvukom mi ukazali na velkej obrazovke cinnost srdiecka. 🙂 vypcital ultrazvuk vsetky hodnoty ake maju byt a presne aj su 🙂

livka23
30. okt 2013

Ahoj, Ja som bola dnes na vyšetrenie lebo my mešká menštruácia... Podľa dátumu poslednej by som mala byť v 5 TT a na USG nevidel nič... Tehotenstvo mi potvrdil iba na základe HCG... Takže žiaden strach 🙂

monhla
30. okt 2013

Mne v 6 tt dr povedal, že to bude asi len nejaká cysta. Na kontrole za 2 týždne tej "cyste" bilo srdiečko a ja som sa stala hrdou majiteľkou materskej knižky 😀 😀 😀 . Teraz má slečinka 1 rok a je úžasná.

icer
31. okt 2013

@dooomca no to vôbec nebol môj nápad isť tam takto skoro, po IUI to tak proste chodí, oni ťa hned objednajú o 14 dní od zákroku, keby bolo na mne do 3 mesiaca tam nejdem po prvej skúsenosti, čo sa vo mne stále špárali a MA nakoniec

dooomca
31. okt 2013

to ma mrzí, ale neboj všetko bude v poriadku 🙂...a kedy ideš najbližšie k doktorovi?

icer
31. okt 2013

@dooomca no dnes idem k môjmu, a nedelu idem na kontrolu do martina, či hcg stúpa alebo ako, ja verím, že predsa nemôžem mať takú smolu, a potratiť 2x za jeden rok, teda počas 7 mesiacov, aby som bola presnejšia

dooomca
31. okt 2013

tak potom napíš ako si dopadla 🙂...tak to je hrozné, neviem si predstaviť ako si to zvládla....ale držím palčeky a všetko bude ok 🙂

marienka1703
31. okt 2013

@jeemima neviem asi je to individualne,,ja bola v 3 tt- amala som HCg-1180, a v 5tt uz 4800,-- ale asi to stupa kazdemu individualne,,,

beka14
autor
1. nov 2013

Ja v 5tt 1900 a v 6tt 10 000 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre