Joooj baby prosim,som v 5tt ale bojim sa sexovat a mat orgazmus hoci mi to velmi chyba🙈🙈
co si o tom myslite?je to v poriadku?
Nemusis sa bat, v pohode
niektoré ženy vtedy ešte ani netušia, že sú tehotné, nemáš sa čoho obávať
Si v 5tt a velmi ti chyba sex? Si predstav, ze by si nemohla sexovat cele tehotenstvo, 40tt.
A teraz, ked si si to predstavila, tak chod pekne sexovat. 5tt, ved to este ako keby si ani nebola tehotna 🤦🏻♀️
(Samozrejme, ak nemas komplikacie a obmedzenia od lekara)
My sex nikdy nemáme od 2 ciarok po koniec šestonedelia.. Pri prvom tehu sme mali, bol to začiatok konca.. V jednom z tehotenstiev sme nemali priamo styk, mala som len orgazmus a začala som silno krvácať, chvalabohu bábätko sa nám udržalo. Samozrejme nikdy viac som na sex ani nepomyslela a to som teda bežne riadne žhavá.. 😁
mne doktorka povedala ze v zaciatkoch to neodporuca...ja som potratila.. ak otehotniem znova a budem vediet ze som tehu ziadny sex zo zaciatku nebude a to mi povedal aj muz...radsej to vydrzime ak by sa malo zase cosi stat aj ked nemuselo to byt tym to je jasne ale riskovat nic nebudem
Ja som sa po potratoch tiez bala a ani som ho preto nemala.Doktor mi to prve 3 mesiace neodporucil ale ja som sa bala aj tak potom neskor.Kto nezazil potraty,asi nepochopi...Rozumny chlap to chape.Sice ofrfle ale chape a narovinu,chlapa sa da uspokojit aj inak.Sex v krci je aj tak na figu.
Úplne chápem. Ja som po jednom MA a tiež sa bojím mať sex
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ak nemas ziadne problemy, nevidim dovod, preco by si nemohla mat sex.