ahojte prepacte za moj vylev bola som u gynekologa zatial nic nevidel len gastacny vak idem az o 2 tyzdne kde by uz malo byt vidiet teraz som 5+6tt nic mi neni len niekedy ma boli zaludok mierne krce a to je vsetko nevolno mi neni chute mam kazde tehotenstvo ine pravda 😀 len sa necitim ako tehotna plus unava a to je vsetko niekedy zimnica maly ste to tak aj vy a bolo vsetko poriadku ?
Áno ja som to tak mala 🙂 teraz som v 8 mesiaci . Nestresuj je to ešte skoro , zimnicu som mala aj ja hlavne večer pred spanim ☺️
Isla si skoro. Na dany tyzden (aj to je cca, ak si nemala riadne potvrdenu ovulaciu v presny den), je bezne ze vidiet len gestacny vak. O dva tyzdne budete mudrejsi. Vela gyn Ta ani skor ako v 7-8 tyzdni neobjedna, presne pre toto.
Ahoj, ja som bola prvýkrát na sono presne v rovnaký deň, ako ty, lekár videl len gastačný a žĺtkový vak, bábätko videl na sone až neskôr. Veľa žien píše,že v tomto období im už bábätko lekár na sone videl, ale našla som aj dosť odpovedí žien,ktoré to mali tak,ako my. Ešte vydrž do kontroly,ja som potom najbližšie bola 7+4 a už bolo vidieť bábätko aj akciu srdiečka. ☺️
Je este skoro aby niečo videl okrem gestačného vaku, pri prvom mi bolo vidiet az 6+3 embryo, preto sa chodi ku gynekologovi az neskor koli zbytocnemu stresu ci je nieco vidiet ale nie
Pretoze s ocikanym testom sa tam nechodi, za 2-3 tyzdne ti moze realne povedat
Je to skoro,ak bola ešte aj ovulácia neskôr,tak fakt ešte nemusí byť vidno. Preto obvykle objednávaju na prvú kontrolu tak v 8 -9 týždni,aby už bolo zreteľne, či je bijúce srdiečko
@sunny9 ahoj dakujem len ako vravim kazde tehu ine aj priznaky ale ta unava tak to je 1000% 😅 ledva sa hybem a hladna stale ja vydrzim a viem ze je este skoro
@dadka1997 jasne tomu rozumiem len tie priznaky mam ine ako predosle tehu ako sa vravi kazde tehu je ine 🙂
@jaskolka ano viem len ma objednala skoro na druhu idem 7.1 a to budem 8tt
V 8tt uz musi byt nieco vidiet. Toto bolo velmi dkoro
@kiki68 dakujem ukludnili ste ma aspon trosku
Ahojky nemusíš byt 5+6 reálne môžeš byt kľudne menej 🙂 nestresuj sa. Mne sa zas stal opak. Ja som o 8 dni popredu preto sme na sone “skoro” videli babo… a to mám pravidelnú menštruáciu aj ovulaciu… som si myslela 😀😀😀😀
@fok ahoj ja som bola na pohotovosti 6+1 tt a uz bol videl zltkovy vak
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tak vies my nevieme ci to bude v poriadku.
U niekoho to tak bolo, u niekoho nie.Fakt nemusis mat este ani priznaky
Pockaj na sono