Ahojte. Bola som dnes na kontrolu (musela som,kvôli lieku, ktorý počas tehu nesmiem). Robil mi USG a tam iba bublinka. Povedal, ze podľa poslednej MS čakal, že bude väčšie. Nebol tam ani gestacny vak, iba bublinka. Posledná MS bola 5.1. Pozitívny test mi vyšiel až na 6.-ty deň meškania MS. Tak mi vzal krv a povedal, že zatiaľ tehotenstvo potvrdiť nevie. Na USG mám prísť o 2 týždne. Myslíte, že je to ok? Posunutá ovulka alebo..
Nikdy som tak skoro nebola u lekára, tak ma to teraz rozrusilo.
Je to dosť skoro, aby bolo zreteľne vidieť. Ja som bola tiež cca v 5tt na usg. Najskôr lekárka zkonštatovala, že prázdna maternica, po chvíľke uvidela nejaký milinetrový fliačik, ktorý akoby mal už akciu srdiečka, no fakt bolo náročné niečo nájsť. Teraz som v 17tt 🙂)
Ahoj, ja som bola dnes na sone a som v 5+5tt, doktor videl zatiaľ prázdny gestacny vak a žlté teliesko, tak tiež sa modlím, aby bolo o dva týždne keď pôjdem znova všetko v poriadku 😊
@domcavesel len u mňa nevidel vak, oba bublinku. Aj to ju tazko hľadal a musel dať vaginálnu sondu. Normálnym USG ani nevidel nic.
Výsledky z krvi 2160...co myslíte?
@zizinicka paráda 😊 a v ktorom tt by si teda teraz mala byť ? Vo vačku už voľačo aj vidno, či sa to len mne zdá ? 😊
@domcavesel tiež vo vnútri niečo vidím 😍
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@zizinicka mohla byť kľudne posunutá ovulácia. Uvidíš podla krvi a kontroly o dva týždne. Momentálne sa nič iné, ako počkať, ani nedá urobiť.