Ahojte, viem ze uz su tu take temy ale chcem aktualne odpovede...dnes som bola u dr, menzes mi meska 10 dni, testy pozitivne..doktor mi robil sono zospodu, no povedal ze nevidi nic, ani mimo maternice.. mam prist znovu o tyzden...hned som si kupila dalsie testy a ukazuju pozitivitu...bral mi krv na hcg, zajtra budu vysledky..myslite , ze este moze byt vsetko ok? Mate niekto podobnu skusenost?
Určite môže byť všetko ok, deje sa to bežne, keď ide žena príliš skoro na potvrdenie tehotenstva. Mala som to tiež tak, bolo vidieť len gestačný a žĺtkový vak, srdiečko až 7tt…buď v kľude a čakaj 🙂 Neboj bude to ok. Držím palce
ano, je to este velmi skoro. ja som bola tusim 5+4 tt a videl len malinku prazdnu dutinku. vzal krv a kazal prist o dva tyzdne. a tam uz bolo vidiet aj srdiecko, aj babtko ❤. drzim palce!
Podľa toho kedy mávaš ovulaciu, podľa tabuliek by na 10 den meškania malo byť vidno srdce. Ale ! Mne nebolo vidno nič ako tebe, maly má skoro 2 roky 🙂
darmo sú tu také témy. Podstata vždy zostáva. Bol si na sone veľmi skoro, takto sa len zbytočne človek stresuje a obáva.
Mne meškal menzes, ale u mňa je to normálne nrmam pravidelny taže som to neriesila. Jeden večer som sa nejak rozjedla akoze spapala som svoje plus som dojedla po dcere a zachvilu som si dala napriklad jogurt potom nejaku dobosku. Muz mi vravi ze som tehotna ja nieeeeee nieeeee spravila som si 2 tie papierikove lacne testy. Oba pozitivne, doktorka nic nevidela poslala ma na odver krvi do nemocnice na HCG hormón a bum :D malinká ma už pol roka 😀
Určite daj tomu ešte čas, môj gyn napr. káže objednať sa najskôr až 14 dní po meškajúcej ms, aby pacientka neprišla zbytočne skoro 🙂
Pozri a pytala si sa lekara? Co Ti na to povedal?
- isla si prilis skoro. Vacsina gynekologov objednava az okolo 8tt.
- kedze sa ludia casto ohanaju zahranicim a porovnanim so Slovenskom, tak v nemalo EU krajinach Ta pred 11-12tt nikde nevezmu
- ci vidno nieco na sono, zalezi aj od HCG, treba minimalne 1000 aby nieco bolo vidno
- toto je obdobie, ked sa deju zmeny z hodiny na hodinu. Uz som zazila, ze rano bolo vidno len dutinku a vecer aj srdiecko...
- testy kupujes zbytocne, pretoze ukazuju len pritomnost HCG v moci, nie jeho mnozstvo. Akoze ja som mesiac po potrate mala este pozitivne tehu testy.
Ak ťa to poteší, tiež som dnes bola. Som 5+2 a tiež nebolo nič vidieť. Mám prísť o týždeň. Ostáva nám len čakať.
Viem, že je na usg skoro, ale mňa obj dr zo zdr. dôvodov.
@adara777 Tak sme v tom dve 🙂 veru len cakat 🙂 drzim palce nech je vsetko ok 🙂
Ďakujem a nápodobne ✊😊
Isla si skoro 🙂Verim ze to bude ok.Drzim palce 👍❤️
Ja som prišla 5+5tt nevidel nič nikde, zobral krv na hcg bolo pozitívne, o 2 dni znovu kazal prist a zas na sone nič, zobral krv hcg nižšie ako bolo, takze nič z toho bolo to biochemické. O mesiac zas pozitívne testy 5+3tt som šla a už tam bol aj plod aj srdiecko ❤️ aktuálne 25tt.. ja musím ist tak skoro k dr koli fraxiparine čo si mám pichat, no už som nechcela znovu prist o babo (pred Tým MÁ v 10tt potom mi zistili, že si musím pichat injekcie) tak som si ten fraxiparine začala odo dňa pozitívneho testu pichat sama mala som doma čo mi ostal po operácii a doktor mi len potvrdil, že mám sprsvne dávkovanie a mám pokračovať.
V 5+4 TT videl u mňa akurát to ze je to v maternici, keby nemám ale preventívnu tak by som tak skoro nešla, môj objednáva až v 8tt
Minulý týždeň som bola na gynde tiež menzes mešká viac ako 10 dni , robila som si dve testy vyšli pozitívne. Na ultrazvuku nič..ale že vôbec nič aj vaginálne pozerala nič... verdikt prišli ste ešte skoro som bola 5tyzdnov a dva dni... povedala že bud to je skoro, alebo to môže byť aj vnútromaternicového tehotenstvo takže teraz v pondelok idem zas uvidíme čo ako 🫤
Ako si dopadla?ja som na tom podobne.bola som v 6tt a bolo vidiet len prazdy vak.podla sona som ale v 4tt mi vravela.v piatok idem na kontrolu.samozrejme mi spominala dalsie moznosto ako vnutromaternicove a vacok bez embrya😏
@jannet07 ahoj, ako si dopadla?
@kristina253 ahoj,u mna je nakoniec vsetko v poriadku.kontrolu som mala takmer az v 8tt a uz bolo pekne vsetko vidiet.aj tyzdne sedia uz.
@jannet07 tak to sa veľmi tešim, prežívam niečo podobné
@kristina253 takze aj tebe to dobre dopadlo ci este cakas?
@jannet07 ešte čakám do štvrtka, ale samozrejme som ochotná počkať aj dlhšie a neprestávam verit😇
@kristina253 drzim silno palce aby to vyslo🩷
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Si išla moc skoro