Som v 5. týždni + 2 dni a nič nie je vidieť

5. sep 2023

Bola som tak skoro lebo som pred týždňom špinila, to ma prešlo. Testy krásne silnejú, ale obávam sa najhoršieho scenára. Dopadlo vám to nakoniec dobre alebo nie?

anjelicek26
5. sep 2023

Tazko povedat, ak sa silno neposunula ovulacia, tak na zaciatku 6.tyzdna uz niektorym dokonca srdiecko nabieha, nie to, ze nevidno ani vacok ci tercik... mal lekar dobre sono?

autor
5. sep 2023

@anjelicek26 ano áno ma dobre sono. Ovulácia bola zrejme v strede cyklu, ten mam 30 dňový.

ninka99865
5. sep 2023

Kamoska bola 5+5 a prázdno. Dnes ma zdrave dieťa 🙂

cookie29
5. sep 2023

co to znamena konnkretne "nic" ? Ani gestacny vacok? MMT vylucil?

lienka.7
5. sep 2023

@autorka je to veľmi individuálne... pri prvej uz v 5tt lekar videl (tiež som splnila, preto som bola v nemocnici),u druhej v 7tt nič, v 9tt uz krásne srdiečko.👌
Treba pozitívne myslieť. Drzim ti palce ✊🍀👍

autor
5. sep 2023

@cookie29 ani gestačný vánok, povedala, že ani náznak. Mmt zatiaľ vylúčiť nevie, nechala to otvorene.

autor
5. sep 2023

* vačok

zenulkaaa
5. sep 2023

tak každá sme ina. Mne doktor diagnostikoval tehotenstvo, už v 4tt aj prve aj druhe.

cookie29
5. sep 2023

@zenulkaaa necely tyzden pred menstruaciou? A to ako prosim Ta? Max krvne testy...

vanilka3
9. okt 2023

Ja som mala vo 4. tt na USG uz viditelny gestacny vacok, zatial prazdny. HCG bolo 408 a ked som bola 6+4tt uz bolo viditelne aj embryjko a bijuce srdiecko.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre