Ahojte v nedelu som si robila dva testy a boli pozityvne. K lekarke som chcela ist az neskor ale od utorku spinim hnedou krvou nie nejako masivne ale spinim. V utorok aj dnes som bola u dr. Nepacilo sa jej to ze je tej krvy vela :/ na sone vcera nic dnes mozno cosi 4,5mm nebola si ista dostala som duphaston, vitamin K a kyselinu listovu. Hovorila mi ze mam malu maternicu ze sa jej to nezda. Mam obavy z mimomaternicoveho :( HCG som mala vcera 2800. Mal niekto podobne skusenosti? Ako vam to dopadlo?
Čo ja na to? Nič.
Malo by Ťa skôr zaujímať, čo na to lekár.
Neviem teda, ale pokial si len v 4tt, tak to na sone nie je vidiet nic, tak neviem co tam ta lekarka chcela vidiet. Nemala si nahodou teraz dostat este len menzes? Mozno z toho to spinenie.
nic.... je to uplne bezne, spini zhruba tretina tehul, u niektorych to nic neznamena, u nich zial hej, je to uplne vo hviezdach... ja som spinila vzdy v uvode tehu.. hcg mas naozaj vysoke, takze to vyzera nadejne (podla mna na mimomaternicove je uz prilis vysoke..), ale prvy trimester je VZDY len o "stasti", bud to vydrzi alebo nie, v zasade sa s tym neda nic urobit, okrem toho, co ti naordinovali, ale ani to nie je ani zdaleka zaruka.
tak drzim palce 🙂
..mala som to isté a zostala som doma na rizikovom..nakoniec to bola len nejaká zrazenina,ktorá sa vstrebala..ale z celých 9 mesiacov som robila len mesiac,lebo som sa v 28 týždni začala otvárať..ale vydržali sme a všetko dopadlo ok..
Čakať .... a hlavne radiť sa s lekárom, poprípade ak sa niečo stane, ihneď na pohotovosť a nerozoberať to, proste ísť.
Ahoj hlavne pokoj ja som spinila tiez od 4 tt do 9 tt a som mala od lakarky predpisane lieky duphaston a utogestan do 13 tt a hlavne pokoj na lozku doma cele dni lezanie a pod ritkou maly vankusik bolo to hrozne Jul august v naj.horucavach lezat ale vydrzala som to.zalezi na tom co Ti povie lekar 😉 aj kyselinu listovu som brala ale cistu nie v kombin.s nejakym vitaminom.
Ahoj ja som v 5t a tiez spinim,nic sa neda robit len cakat
Bud-alebo,zakon prirody.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
na to sa neda povedat nic. len cakat, ci bude plod dost silny a udrzi sa.