Ahojte baby 🙂 dnes sú to presne 3 mesiace... 🙂 Som strááášne rada... 🙂 A mám otázku. Je normálne, že ráno mi je zle na odpadnutie?? Zvykne aj na obed.
No ak čakáš bábo v septembri a teraz si v 23 tt tak nie si v 3 ale v 6 mesiaci...a k tvojej otázke - bohužial niektoré ženy majú počas celého tehu nevoľnosti nie len prvý trimester ☹
ja mám teraz 18.tt. a začala sa mi točiť hlava, doteraz nič a zrazu toto 😒 treba asi len vydržať a tešiť sa na krpca
Nemoze to byt nizkym tlakom? Mozno by ranajsia slaba kava pomohla...
ahoj, aj ja kukám, že čo to, že tretí mesiac a 23 týžden tehotenstva. to si teraz ako ja a začali sme šiesty mesiac. a zle ti môže byť, nech ti dr. skontroluje krvný obraz, hlavne železo, či nie si anemická, aj mne teraz hematologička nasadila železo.
Ahoj aj ja som som mala taketo problemy cele tehu ale to preto, ze to mavam aj mimo tehotenstva, nizky tlak. Skus sa rano dobre najest a maj pri sebe pitie stale. Ja som sa takto dozvedela ze som tehotna ze som stratila vedomie v elektricke a tiez aj pri porode som to mala. Neviem doteraz co to je.Moze to byt aj z krcnej chrbtice. Skus to povedat aj lekarke mala by ti dat magnezium. Ja som mala zelezo dobre v tehu. A baby ved ona sama musi vediet v ktorom mesiaci je, bud sa pomylila tam alebo tam. Na to sa Vas nepytala 😖
jasne.ja som cele druhe tehu prelezala
Ďakujem baby... A to, že som v treťom je pravda... a mám to tak?? hups... zle som to dala...pardon..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
nejak ti to nevychádza, 23 týždňov je 3. mesiac?