Som v 12. týždni a nemám žiadne príznaky

milli33
7. okt 2015

Ahojte baby 🙂 dúfam ze sa nájde niekto podobný mne 🙂 kedže žijem v uk , starostlivosť o tehotné je tu kúsok iná ..už raz som bola tehotná len v 8 týždni to skončilo ,, teraz som v 12 týždni , prvý scan mám na budúci týžden ,, len tie príznaky sú mi divne 🙂 žiadne zvracanie , bolesti hlavy , únava bola len týžden ,občas má pobolieva v podbrušku a viac by som jedla inak je všetko normálne 🙂 je tu niekto podobný mne ? ;) ;)

ena1903
7. okt 2015

Mne ani v prvom tehotenstve, ani teraz nikdy nebolo zle, nikdy som nevracala, hlava ma nebolievala, v podstate som nemala a nemam ziadne normalne priznaky. Teraz mam od otehotnenia zapchaty nos a nemozem sa prezierat, lebo mi byva tazko, ale to je vsetko. Keby som nevedela, ze som tehotna, vobec by som to nepovazovala za tehu priznaky. Tak sa neboj, nemusi ti nic byt, bud rada, ze netrpis ako mnohe. Drzim palce, nech je vsetko ok a nech cim skor chrobacika vidis 🙂 Prijemne tehotenstvo prajem.

zuzkavladko
7. okt 2015

Moj zaciatok tehotenstva vyzeral uplne rovnako, vobec nic mi nebolo. A tak to aj pokracuje...keby mi nerastlo brusko a necitila som, ze sa vo mne hybe babo, tak neviem, ze som tehotna 😀 Ani ziadne specialne tehotenske chute nemam, vobec nic 😀

mrkvicka060
7. okt 2015

@milli33 Ahoj 🙂 ja som nemala a doteraz nemám žiadne príznaky tehotenstva (teda okrem bruška a kopancov). Mám ukončený 35. týždeň. Zozačiatku som síce mala trochu nechutenstvo, keby nemusím, tak asi nejem celý deň, ale to bolo také nič. Dokonca, keď sme sa snažili, cca 3-4 mesiace, vždy ma pred MS bolelo v podbrušku a mala som XY príznakov, tešila som sa a potom z toho nič nebolo... Keď som zostala tehotná, bolo mi dobre, nič som necítila, myslela som, že teraz to určite nevyšlo...a práve vtedy... Buď len rada 🙂 až teraz keď mám väčšie bruško tak ma tlačí, občas ma bolí chrbát a neviem sa poriadne vyspať, zaviazať si šnúrky, či obuť ponožky, o strihaní nechtov na nohách ani nehovorím...ale to už patrí k tomu, keď človek nie je zvyknutý na veľké brucho a kilá navyše 🙂 keď si predstavím, že by som mala mať nevoľnosti a zvracanie čo i len 1 mesiac... čo mesiac, čo i len týždeň...musí to byť hrozne náročné a mrzí ma, že to mnohé žienky zažívajú. Dúfam, že si to nevyberiem pri druhom aj s úrokmi. Teš sa z bábätka a užívaj si tehotenstvo 🙂 A gratulujem! 🙂

lusyke
7. okt 2015

@milli33 Na kazdej sa tehotenstvo prejavuje inak. Jedna moja kamaratka sa mi stazovala ze jej byvalo tak zle ze nemohla chodit do prace. Druha mi zas hovorila ze ani nevedela ze je tehotna, robila vsetko a nikdy nebola unavena ani jej nebolo zle, dokonca den pred porodom obehala cele mesto lebo este zhanala nejaku vybavicku. U mna to bol taky stred. Mavala som nizky tlak a tak sa mi casto tocila hlava a niektore vone som nemohla ani citit. A na konci tehotenstva ma bolievalo koleno a byvala som aj unavena, ale inak ziadne vaznejsie problemy som nemala a nebyvalo mi nejako az tak nevolno, nikdy som nezvracala. Bat sa nemusis, je to normalne a ak nemas nevolnosti tak si jedna z tych stastnejsich a preto bud rada.

siska53
7. okt 2015

@milli33 pri prvom som mala len istu dobu velmi citlive prsia (inak moj bezny predms priznak v tom.obdobi), natahovalo ma dva dni (to aby som si uz konecne sla spravit test,lebo tehu som nepredpokladala), inak nic. Len obcas to ppdbrusko a vacsia chut do jedla v neobvxklych casoch...

Zato druhe tehu som.si to vynahradila,zle cele tri mesiace nehorazna unava... Bola by som.byvala radsej,kebyze je to tak ako pri prvom..

adela232
7. okt 2015

@milli33 Bud rada, bud rada ja som pregrcala 4 mesiace :D

cimage
7. okt 2015

ahoj, ja som tiez rodila v UK, nemala som ziadne symptomy, az na to, ze mi nechutila kava a naliali sa mi prsia. Inak vsetko ok a som za to vdacna. Ani zvlastne chute som nemala. U midwife bolo vsetko v poriadku. Hovoril, ze by bral viac takych tehotnych. Take tehotenstvo by som priala kazdej buducej maminke.

katka1981
7. okt 2015

to je u kazdej ine, napr. ku koncu mnohe nevladzu alebo nevedia spat. Ja som prvy trimester prespala a posledny som bola hyperaktivna ale zas spavala som v noci super, sice som chodila spat az o druhej rano, ale bola som dost akcna, a spalo sa mi super, dokonca aj na bruchu lezat mi nevadilo, ale vzdy ked som sa tak ocitla, som sa pretocila.

fomarik
7. okt 2015

Ja až kým som necítila pohyby,som nemala vôbec ale vôbec žiadne príznaky. Otehotneli sme pomocou IUI a nebyť tohto,tak ja do konca 5 mesiaca neviem že som tehu. Baculka som bola vždy, Menzes som nemavala- len po vyvolavacke, takže sa netráp.

romina1912
7. okt 2015

@milli33 bud rada ze nemas priznaky ako nevolnosti, ja som od 9tt prevracala az do 20tt kazdy jeden den niekolkokrat, teraz som 21tt a Klop Klop snad uz to skoncilo a zacnem si uzivat tehotenstvo. Tiez zijem v UK
Tak gratulujem ti k drobcekovi a prajem pohodove tehotenstvo 🙂

13valusik13
8. okt 2015

ahoj ja som cele tehotenstvo nemala ziadne priznaky. kebyzemaleho nevidim na ultrazvuku ani neviem ze som tehotna 🙂 uzivaj si tu pohodu ved kolke prve mesiace grcaju. 😀

milli33
autor
8. okt 2015

Jej super 🙂 Ďakujem krásne za komenty , pomohli a najmä uspokojili moju dušu 🙂) už nech je budúci týžden a vidím to malé 🙂

dekys
8. okt 2015

@milli33 ahoj vidim ze uz si pokojna,ale tak pridam aj ja svoju skusenost,ja som az do 30 tt nemala ziadne tazkosti,potom mi tvrdlo velmi brusko.inak nic.

maminka1986
8. okt 2015

@milli33 hm bud rada mne je zle už treti mesiac! len ma napín an vracanie včera som vracala...a zle zle no des... normálne sa čudujem tým,že im nie je zle lebo ich je málo ale tu čitam že dosť...zase som čitala že ked ti je zle je to dobre že sa dobre vyvija babatko tak neviem no moje bude megazdrave teda ak to platíí 🙂)

siska53
8. okt 2015

@milli33 a zabudla som - jediny prizbak bol,ze mi nechutila kava-az odpor a zuvacky. Ale to tiez nemusi mat kazda. 🙂
Tak drzim paste,nech je vsetko ok.

milli33
autor
8. okt 2015

@siska53 presne to aj ja ,,, káva bola obľúbená ,, vždy som si ju dala , presso bez mlieka a cukru ,, no už pár týždňov ju nepijem ,, úplný odpor ,, na vôňu na chuť a tak sme na to aj prišli ze sme znova tehu 🙂 🙂

babydesire
8. okt 2015

@milli33 Ahoj.pri prvom tehu absolutne nic.v 10tt MA a kyretaz ☹ Toto (druhe) tehu,nevolnosti som citila asi od polky druheho mesiaca do polky tretieho...potom zacali vynechavat,az nakoniec ustupili...chute - ziadne.pachy - ziadne.bolesti - ziadne.vracanie - ziadne.ak by som nevedela ze som tehu povazovala by som to za priznak nadvahy,unavy,stresu..nic extra ako u niektorych

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre