Ahojte, som v 11.tt a potrebujem poradit
uz 3 dni mi do krcku vystreluju ostre bolesti, niekolko krat denne, len ma tak vystreli. trva to kratko, ale je to dost ostra a intenzivna bolest.
mala som to aj v 1.tehu, ale az v 8. a 9. mesiaci, to som si myslela, ze ma tam maly kope. teraz ma este nema cim kopat, tak neviem co s tym. mozno stresujem, ale prve tehu som mala s krckom problemy, skracoval sa mi a od 6.m som bola PN. su sviatky, moj Dr. uz neordinuje, na pohotovost s tym ist velmi nechcem a nikde som sa o tom nic nedociala. mozno mate niektora podobnu skusenost a poradite 🙂
dakujem 🙂
@danula.ch Ahoj 🙂 ..chcem sa spytat ako ti dopadli tie problemy s pichanim na krcku..ja som teraz v 7tyzdni a v poslednej dobe ma casto na krcku picha, tiez mam obavu,lebo pri prvom tehu som od zaciatku 7mesiaca lezala v nemocke koli skratenemu krcku a tvrdnutiu bruska a to som pichanie v krcku ani nemala. Toto druhe tehu mam cele akesi ine..stale ma pobolieva brusko a do toho este toto pichanie na krcku,takto ma popichavalo ked som bola po konizacii..tak som zvedava v stvrtok mam ist k doktorke, neviem ci pockat alebo ist skor.. 😒
@barbi7 @danula.ch ja si tieto problémy pamätám z 2. tehu a teraz sa mi začali sem tam objavovať znovu.. v druhom tehu mi však zasahovala placenta, a to som aj sem tam krvácala, tak to mohlo byť spôsobené aj tým..niekedy bola bolesť tak intenzívna, že som musela náhle zastať napr aj uprostred cesty a chvíľočku si predýchať.. 😀 ale určite za tým stoja aj hormonálne zmeny a krčok v podstate "pracuje" a pripravuje sa na svoju veľkú úlohu 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
aj ja som to sem tam mala a v pohode,nič sa nestalo 😉