Som v 11. týždni a býva mi veľmi zle

sulinecka
29. jan 2016

Ahojte neviem chcem radu odvas je mi strasne zle som 11tt ... rano ked stanem som velmi hladna tak sa najem pobede zjem obed potom mi je zle celi den az do noci dokim nezaspim a strasnu mam zahu vraciam asi dva krat zaden niekedy iba raz a to jedlo uz ani ne ale taku kyselu vodu ak mate toto iste prosim vas napiste mi dakujem

ewisam
29. jan 2016

@sulinecka nuz, nieje to sice idealne, ale niekedy zaciatky byvaju tazke... Hlavu hore, urcite sa to zmeni, verme ze k lepsiemu. Svoje zdravotne problemy konzultuj s dr. na poradni, mozno ti nieco poradi...

jul11
29. jan 2016

@sulinecka ahoj,trosku skus pogooglit,je vela rad na nevolnosti,kazdemu zabera nieco ine. napriklad:zazvorovy caj, lizatka na nevolnost-dostat v lekarni.zaklad je,mat stale nieco v zaludku,prazdny zaludok podporuje nevolnost,aj ked je tazke nieco do seba dostat,ked ti je zle.najdi si nieco,co ti chuti-piskoty,vyziva,banan.jest male porcie a casto.vela tekutin.mne aj z vody bolo zle.lekar vie aj predpisat cipky Torecan.drzim palce

maminecka2
29. jan 2016

Ahoj, aj mne byvalo strasne zle. Mne pomahalo stale po troske jest- sladke pecivo, tycinky, mandle chrumat cely den, po troske cokolada, mrkva, hruska, jablko, jedno obdobie aj cipsy. A matovy caj s medom. Drz sa, casom to prejde.

sulinecka
autor
29. jan 2016

dakujem vam za rady pokusim sa to niako zvladnut moj lekar povedal iba tolko neni su dobre lieki uzivat pri tehu mam jest dietnejsie veci a vela pit mineralki jem ozaj tie naj veci a stale je to iste ☹ ☹ dufam ze 15 16 tt by to malo prejst vobec nepriberam bojim sa ze to asi nezvladnem

lusyke
29. jan 2016

@sulinecka mne sice tak zle nebyvalo ale co sa tyka vahy tak som na zaciatku tehotenstva strasne schudla a pritom som jedla normalne zdravo. Dietatko si z tela zoberie co potrebuje...to ja bat nemusis.

baaambulkaa
29. jan 2016

Aj mne bývalo strašne zle, trvalo to do nejakého 13teho týždňa a potom akoby mihnutím prútika nič, potom som sa nešla dojesť :D Neboj, vidím, že už si v 11tt, je pravdepodobné, že to čochvíľa prejde a tehotenstvo si začneš užívať 🙂

sulinecka
autor
29. jan 2016

@lusyke dakujem za rady a radte mi aj nadalej mam iba 23 rokou a som stoho taka dost tutkava tesime sa na babo ale starosti mi robia dost tieto nevolnosty

sulinecka
autor
29. jan 2016

@baaambulkaa dakujem moja velmi pekne

lusyke
29. jan 2016

@sulinecka mojej kamaratke byvalo strasne zle ze nemohla chodit do prace..asi take nieco co popisujes no potom ju to preslo. Druhe tehu uz bolo lepsie.

sulinecka
autor
29. jan 2016

@lusyke a kedy ju to preslo lebo co pocujem aj od svojich kamaratok tak niektore to mali aj cele tehu a toho sa obavam nechcem panikarit chcem aby bolo setko ok aj babo nech je hlavne zdrave nebojim sa ani tak porodu ako mi ide toto na nervi ze sa nemozem poriadne najest ako volakedy jem tak jak mis asi

missynka0601
29. jan 2016

Mne tiez byvalo zle ked som jedla ale nevracala som casto a ked som nejedla tak ma strasne bolel zaludok, mala som aj taky den ze som jedla len raz. Odporucanie, jedz ovocie zeleninku aby si mala vitaminy a ine ti nezostava ako vydrzat este zo 4 - 5 tyzdnov. 😔 potom to pravdepodobne prejde

tyelde
29. jan 2016

mne bolo prvý mesiac tak hrozne zle že okrem džúsu som do seba nedostala skoro nič, ale teraz som si na to už našla trik- býva mi zle vtedy ak som hladná, čiže podstatné je nenechať sa vyhladovať, pretože potom ma ten pocit neprejde až do večera....kľudne stačí hocijaká drobnosť ako jablko alebo pár orieškov, ale podstatné je, aby sa žalúdok mal "čím zabaviť" a potom sa nehlási o pozornosť u mňa 😅

lusyke
29. jan 2016

@sulinecka myslim ze mi hovorila ze tak po 3. alebo 4. mesiaci ju to preslo.

zaba168
1. feb 2016

mne je zle viac menej celý deň..či mám plné brucho, či prázdne..a pomáha mi ráno hroznový cukor - kým ešte ležím v posteli a každú chvíľu glg striebornej minerálky Fatra - je taká slanšia, bublinková (aj keď píšu že nevhodná pre tehotné je jediné čo mi ako tak dokáže ukludniť žalúdok)

sulinecka
autor
1. feb 2016

Dakujem vam a nevolnosty trochu ustupili

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre