ahojte dievcata,
Zahra som 10tt a poslednou dobou sa necitim moc tehotna. Jedine co mi ostalo su citlive zvacsene prsia ale nie moc bolave. A obcas si poobede hodinu pospim. . Je to normalne sa zacat citit normalne? Necitim nijake tlaky v podbrusku len sem tam ma pichne- aj to nie kazdy den.
Aj vy ste mali obdobie okolo 10tt ze tie symptomy akoby vymiznu?
No sono pojdem az v pondelok.
L
@babyttcirl ahoj 😊 ja som 13+4tt a tiez nemam ziadne "priznaky", vsetky prestali v 10tt (okrem toho ze nemam menzes). Vsetko je v poriadku, neboj 😊 ale tiez som sa spociatku bala 😄 akurat ze ja som nemala zatial nikdy ziadne tlaky ani bolesti v podbrusku.
@katka281 ja len obcas ma pichne sem tam, ale len ran za par dni.. nic takeho svetoborneho
Ja som tehotenské príznaky nemala ani v jednom tehotenstve, len pozitívny test a porodila som 2 deti. Proste absolútne nič, žiadne pichanie, bodanie, citlivé prsia, grcky, pálenie zahy, posličkov, bolesti pri rozširovaní panvy, proste nič nič nič.
Aj mne to presne v tom období prešlo. Akurát tiež tie prsia a menej zvládnem, ale inak sa cítim oveľa lepšie. Potom sa niečo zvykne vrátiť v 3 trimestri. Nejaké pálenie záhy a tak.
Mne to v tom období prešlo tiež a namiesto toho aby som sa gulatila trčím v robote akurát tak s fotkami a spomienkami.... Akonáhle sa ti niečo nezdá, choď k dr.... Radšej zbytočne ako neskoro
@amy4567 bola som u lekarky does rano .. vsetko he v poriadku.. baby ma 10.5 tt a srdiecko bije ako ma.. takze je vsetko ako ma byt zrejme.. aj sa male mrviloo
@m_o_n_c_a_k vsetko Oki . Bola som na ultrazvuku a vsetko je oki.10.5 tt.. 🙂
@babyttcirl teším sa s tebou. Držím palce nech krásne rastie té.
@babyttcirl je to v poriadku, mne v 10 tt vymizli príznaky, teraz som v 13 tt a samizdá že sa mi vracajú ☹ :D
@lucikee toto je ale inak divne.. ako sa to moze vracat? Tomu fakt nerozumiem
@babyttcirl to netusim ale veľakrát som tu citala ze babam prestali priznaky a potom v 4, 5 mesiaci znova grcali 🤣 dufam ze to nebude moj pripad
Presne toto som mala aj ja, od 7 tt do 9 tt mi bývalo zle a ako prišiel 10 tt tak zrazu nič... jedine ma boleli bradavky, inak žiadne bolesti brucha, pichanie nič, aboslutne som sa necítila tehotná...bála som sa, lebo posledné sono som mala v 7 tt a potom až v 11 tt a bolo všetko ok 🙂
@babyttcirl ako to dopadlo? Dufam ze vsetko ok!!!!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Je to uplne normalne, cítiť sa normalne. Ked zacne kopat dostane to dalsiu dimenziu a aj to budes za chvilu povazovat za normalne a po porode ti to bude chybat. Tes sa, ze nemas tazkosti a nepatraj ci ta sem tam pichne. Mna sem tam pichne aj ked nie som tehotna, aj prsia ma bolia sem tam aj hlava, atd.