Som v 10 týždni a som prechladnutá

matta1
9. jún 2012

mamicky co ste uzivali v 10tt ked ste boli prechladene zo spodu dakujem za odpovede 🙂

romea
9. jún 2012

Urinal akut tie mozu aj v tehu aj pri kojeni ( je to vytazok z brusnic) opytaj sa na to lekarnika v lekarni odporuci ti to. Treba pit brusnicovy caj aj jest brusnice mozes. A nezabudaj vela pit aj ked ti nepojde cikat ide o to aby sa podkazdou chvilou vylucovali bakterie prec z mechura a moc.rury lebo ked nebudes chodit na zaxhod budu sa tam.mnozit. Viem boli to ale treba. Tak mi poradil gynekolog a urolog ked som mala zapal mocovych ciest. v sestonedeli

papuka
9. jún 2012

ja som bola tiež prechladnutá ale už hádam v nejakom tom 26-29 tt , dostala som aj antibiotiká aj čípky, ale popri tom som pila aj urologický čaj, niekto tvrdí že sa nemože , mne sestrička z gyndy povedala že možem, ale 1 sáčkok som si zaliala 1 litrom vody, nie 1/2 ako píšu na obale a nesie sa vypit viacej ako 1 liter za den, a pomohlo mi to, ale je na tebe ako urobíš. ja mávam doma aj zavárané aj mrazené brusnice, no čo čert nechcel akurát sa mi všetky minuli, ale dostat aj sušené, tak tie som si pridávala do čaju a potom som ich vyjedala, majú ich v LIDL 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre