Ahojte baby som v 10 tt a asi 4 dni mi prestali všetky tehotenské príznaky velmi sa bojím som po dvoch MÁ a kontrolu mám až 9.5. Myslite že to je normálne?
Ano, celkom normálne. To,ze si tehotna este neznamena,ze musis mat nejake priznaky. Ja som bola 2x tehotna a nemala som žiadne.😉
@evittam dakujem no dufam že to tak bude lebo mám strasne nervy a velmi sa kontrolujem vieš úplne sa normálne cítim normálne by som aj maratón mohla behať 😉tak dufam že je všetko v poriadku a neni to znak ničoho zlého
Je to individuálne. Mne raz v 7tt prestali všetky príznaky a diagnoza bola MA. Teraz sa to zopakovalo v 8tt a našťastie bolo všetko v poriadku. Radšej by som šla k doktorovi, hlavne ak si 2x po MA.
@kikushik13 nebojkaj,my sme prisli o 3,tiez MA a to sebapozorovanie je na palicu..cítiš sa dobre-zle je...cítiš sa zle-tiez zle.Ono to kolíše každý deň inak..mňa prestali bolieť prsia cez víkend a v pondelok som utekala so slzami k dr.a už má slečna rok.☺skús sa menej sledovať a ak sa ti čokoľvek nezdá radšej 100x na pohotovosť ako potom výčitky. Držím palce
@kikushik13 ja som tiez po 1 MA a sledujem sa. Obcas si uz pripadam ako trafena. Takze sa ti vobec necudujem. Ak mas nejake pochybnosti, chod k dr. Ja som tam naklusala min.tyzden pondelok,lebo som zacala spinit. V prvom pripade sa MA takto rozbiehalo. 😕 ale vdakabohu bolo vsetko ok a srdiecko bilo. Na kontrolu idem 30.4.,ale bojim sa velmi stale.
Drzim palce 😉
Ja som tam bola 3.4. A srdiecko tiež pekne bilo a nechapem prečo mi dala kontrolu až o 5 tyzdnou keď vie že som po dvoch potratoch ale vravela že keby voľačo mám kľudne dojst a kým nemám hnedý alebo krvavý výtok tak je to ok a zatiaľ nic take nemám ani bolesti ani nic len mi to príde take cudne že z ničoho nic mi neni zle síce este v nedeľu bolo večer ale od vtedy jak keby utalo ...a ani taký tlak v podbrušku nic jednoducho sa cítim fajn ... a neviem či to je dobre alebo zle 😞 dr má tento týždeň dovolenku tak že sa k nej dostanem až v pondelok ..
@kikushik13 mne tiez dala kontrolu az po mesiaci, co sa nam s muzom tiez zdalo dlho.
Tak,kazde telo je ine,co je normalne u jednej,nie je normalne u druhej. Ja mavam tiez take dni,ze sa citim uplne ok,nic ma neboli, ani akoby som nebola tehotna. Inokedy mi je na skapatie.
Ku komu chodis?
@kikushik13 ahooj tuez som mala MA z nicoho nic ma prestali boliet prsia proste som aa prestala citit ako tehotna zaver v 11tt uz nebola akcia srdiecka....2x ked som otehotnela som sa zacala neustale kontrolovat ci je vsetko OK proste som sa bala aby sa to nezopakovalo v 9tt mi zmiznli vsetke teh.priznaky zacala som panikarit a mysliet len na to najhorsie...tak som sla k doktorovi a vsetko bolo v poriadku upokojil ma tym ze bolesti prs a nevolnosti su sice teh.priznaky ale kazda zena ich ma individualne nakdvolezitejsie jw to ze nemas ziaden hnedy alebo krvavy vytok nedajboze krvacanie...takze nestresuj vsetko je OK mas to len v hlave tak ako ja pred ttm treba mysliet pozitivne...mne uz chyba len mesiac a budem ho mat konecne pri sebe...tak ti drzim palce nech vsetko dobre dopadne 😊
@kikushik13 je to presne ako baby píšu. Že raz mi tiež zmizli tehotenske príznaky v deň keď prestalo biť srdiečko, v ďalšom úspešnom tehotenstve som so slzami volala doktorovi, že mi je zrazu podozrivo lepšie, okolo toho 9teho týždna. Tak mi kázal prísť a chvalabohu bolo všetko ok.
Teraz má moja malá akčná princezná 10 mesiacov.
No a ešte také, že ver svojej intuícii, Niekde v hĺbke duše vieš, či je bábo ok.
Ozaj, ja som sa dohodla s doktorom, že, som do konca tehotenstva chodila každé dva týždne, pre pokoj v duši po dvoch zlých skúsenostiach.
Držím palce
V takom skorom štádiu tehotenstva by nepomohlo ani keby si chodila k lekárovi každý deň, keď raz je plod poškodený a srdiečko prestane byť, ani lekár s tým nič nespraví.
@dominika126 chodím k Stankovej a ty?aj ty si v novembrovkach??
@kikushik13 ja k Vargovej. Hej, som 🙂 pevne verim,ze tam aj zostaneme a dostiahneme do uspesneho konca 🙂
Baby ja som dnes Mala taky test ms mi meska len den .. za pozitivny ho este neberiem
Kedze som si robila 2 testy tento a one step s jedneho mocu ... a one stop bol negativny tak nechapem 🤷♀️
Okrem bolesti podbruska nemam ziadne tehu priznaky ako su bolave prsia alebo nieco podobne co sa tyka unavy no na konci dna som unavena .. ved ako kazdy
Nechcem vyzniet hlupo ale na uuuplnom zaciatku Tehotenstva je mozne ze zena vobec nic nepocituje ziadne bolave ci zvecene prsia atd a napriek tomu tehu je ???
@dominika126 to dufam aj ja 🙏🏻😉
neboj sa, ja som si preto kupila monitor srdiecka, to sa od 11tt da pocuvat, a ked ma chytili nervy a opatovny strach z MA, tak som si ho popocuvala a hned sa mi odlahlo..
@vyvka ja som bola 3x tehu... Prvych 2x ma boleli prsia hned (oba biochemicke) a teraz neboleli az neskor zacali - zajtra zacinam 9tt..takze Priznaky nemusis mat
Kocky ... mate skusenosti s digitalnym clear blue testom ? Dnes mi to vyslo takto .. obe testy robene spolu
@shades3
@hennyinnsbruck the
@vyvka mne tusim takych 13dpo ukazal digi test
@vyvka nepride ti trochu neohladuplne, ked je tu milion diskusii o duchoch a testoch, do ktorych tiez pravidelne prispievas, prist este aj sem s nimi? baba tu stresuje a boji sa o svoje mimco, kedze ho uz raz stratila a potrebuje podporu, resp. skusenosti.
mimochodom, mne digi clear blue ukazal pregnant uz 12DPO, 11 den od oplodnenia.
Hm.....to tazko takto povedat, Lebo pri prvom dietati presli vsetky po 12.tt akoby utalo. Pri druhom som sa pozvracala Este Aj v 28.tt.
A tretie (neuspesne) tehotenstvo ☹ MA. Prsia ma nadalej boleli. Brusko dostatocne. Nespinila som, ziadne bolesti brucha.
Lenze tym, Ze to bolo moje 3.tehotenstvo, som si spatne uvedomila, Ze ta teplota tela nebola taka Ako u tehotnej. Neviem, Ci sa rozumieme....proste klesla....prestala som byt taka pokojna Ako vzdy v tehotenstvach. A Ked som isla na kontrolu, akcia nebola.
A ja som to Aj akosi instinktivne citila, Ked som sadala na kozu. Zas a znova Moj 6.zmysel.
@zuz0110
Citam ze su tu zeny ktore tehotne uz Boli ..maju deti tak su .. skusenejsie nez ja chcela som len radu nic viac ..nemyslim si ze .. som tej babe nejako ublizila
Ze som sa to opytala aj ja som o babo prisla .. a presne takym sposobom ako sa ... ona boji ...
Tak anooo stresujem ... nakolko mi testy ukazuju dve ciarky ale digi Nie ...nenapisala som nic myslim si urazajuce alebo hlupe alebo od temy ... takze nevidim v tom nic zle ....
Nikomu sa tu nevysmievam ani neurazam
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ak sa ti niečo nezdá, zavolaj doktorovi, nech to skontroluje skor. Držím palce