Som v 10. týždni a prestali ma bolieť prsia

18. okt 2023

Ahojte mamičky,
dnes začínam 10 tt a prestali ma bolieť prsia.
Mávala som ich extrémne naliaté a boľavé, trošku splaskli a nebolia skoro vôbec, len bradavky zostali také citlivé.
čítala som že to môže značiť niečo zlé.
ale čítala som aj že sa ustálujú hormóny a môže sa to stať.. ako ste to prosím mali vy ?
na kontrolu idem presne o týždeň.
neviem či mám volať dr, ak sa má niečo stať tak sa stane a dr s tým asi aj tak nič nespraví :(
snažím sa zostať v kľude..

anjelicek26
18. okt 2023

Kazdemu ustupuju priznaky individualne... ja som v 16tom tyzdni a stale riadne bolia... kamosku v rovnakom tt neboleli vlastne este zatial vobec... obe mame v bruskach zdrave deti a vsetko je ok...

minenkak
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jana0215
18. okt 2023

Ja som to nemala tak, že začali bolieť a boleli stále. Doteraz je to tak, že nejaké obdobie bolia, potom je zas kľud. Dokonca som mala raz skoro mesiac, kedy ma neboleli vôbec.

mediana
18. okt 2023

Tiež ma asi v tom tyzdni prestali bolieť. Skus myslieť pozitívne, viem ze sa to ľahko radí, sama som prestresovala celé tehotenstvo 🙂

autor
18. okt 2023

ďakujem vám, skúsim zostať kľudná... je ťažké sa nesledovať :D

janinah
18. okt 2023

Menej citaj😉

marianarem
18. okt 2023

Mna tiez prestali v tomto obdobi boliet, pritom zo zaciatku som ich citila nonstop v akejkolvek polohe.

ivkav5
18. okt 2023

Mám to isté, tiež 10tt, dnes som začala 11tt a už 3 dni nepociťujem žiadne príznaky, prsia som mala tiež extremne bolestivé a naliaté, ale prešlo 🙂 Dnes som bola u lekárky a všetko je úplne v poriadku, dokonca som videla prvýkrát na usg pohyby bábätka 🙂 Neboj sa, je to normálne. Myslím, že ten 10tt čo čítam dosť často je taký prelomový, že ženy prestávajú cítiť nevoľnosti a iné prejavy🙂

anonymnasnazilka
19. okt 2023

ja som pri druhom tehotenstve nemala skoro vobec bolave prsia, takze klud 🙂

katka13katka
27. okt 2023

Ahoj som v 13+3tt a rovnako som mala bolestive prsia, nemohla som ani spat bez podprsenky, lezat na bruchu. Asi v 9-10t to skoro uplne vymizlo. Aj sa mi lepsie spava🙂

weronika171717
27. okt 2023

Aj mňa, keď som bola tehotná cca v tom týždni prestali bolieť prsia. Nemusíš sa báť. 😃

xtimkax
28. okt 2023

Bola si už u lekára?

tanyag
28. okt 2023

Mňa počas celého tehotenstva neboleli a moja dcéra je tu, živá a zdravá...dokonca ma boleli až 3 dní po pôrode a týždeň po pôrode už nič a ani mlieko nebolo 😁 myslím, že je to individuálne...ja som nikdy nič nečítala na internete a mala som kľudné tehotenstvo...čím viac čítaš, tým viac sa stresuješ a ver, že stres je škodlivejší pre dieťa..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre