Ahojte mamičky,
dnes začínam 10 tt a prestali ma bolieť prsia.
Mávala som ich extrémne naliaté a boľavé, trošku splaskli a nebolia skoro vôbec, len bradavky zostali také citlivé.
čítala som že to môže značiť niečo zlé.
ale čítala som aj že sa ustálujú hormóny a môže sa to stať.. ako ste to prosím mali vy ?
na kontrolu idem presne o týždeň.
neviem či mám volať dr, ak sa má niečo stať tak sa stane a dr s tým asi aj tak nič nespraví :(
snažím sa zostať v kľude..
Ja som to nemala tak, že začali bolieť a boleli stále. Doteraz je to tak, že nejaké obdobie bolia, potom je zas kľud. Dokonca som mala raz skoro mesiac, kedy ma neboleli vôbec.
Tiež ma asi v tom tyzdni prestali bolieť. Skus myslieť pozitívne, viem ze sa to ľahko radí, sama som prestresovala celé tehotenstvo 🙂
ďakujem vám, skúsim zostať kľudná... je ťažké sa nesledovať :D
Menej citaj😉
Mna tiez prestali v tomto obdobi boliet, pritom zo zaciatku som ich citila nonstop v akejkolvek polohe.
Mám to isté, tiež 10tt, dnes som začala 11tt a už 3 dni nepociťujem žiadne príznaky, prsia som mala tiež extremne bolestivé a naliaté, ale prešlo 🙂 Dnes som bola u lekárky a všetko je úplne v poriadku, dokonca som videla prvýkrát na usg pohyby bábätka 🙂 Neboj sa, je to normálne. Myslím, že ten 10tt čo čítam dosť často je taký prelomový, že ženy prestávajú cítiť nevoľnosti a iné prejavy🙂
ja som pri druhom tehotenstve nemala skoro vobec bolave prsia, takze klud 🙂
Ahoj som v 13+3tt a rovnako som mala bolestive prsia, nemohla som ani spat bez podprsenky, lezat na bruchu. Asi v 9-10t to skoro uplne vymizlo. Aj sa mi lepsie spava🙂
Aj mňa, keď som bola tehotná cca v tom týždni prestali bolieť prsia. Nemusíš sa báť. 😃
Bola si už u lekára?
Mňa počas celého tehotenstva neboleli a moja dcéra je tu, živá a zdravá...dokonca ma boleli až 3 dní po pôrode a týždeň po pôrode už nič a ani mlieko nebolo 😁 myslím, že je to individuálne...ja som nikdy nič nečítala na internete a mala som kľudné tehotenstvo...čím viac čítaš, tým viac sa stresuješ a ver, že stres je škodlivejší pre dieťa..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Kazdemu ustupuju priznaky individualne... ja som v 16tom tyzdni a stale riadne bolia... kamosku v rovnakom tt neboleli vlastne este zatial vobec... obe mame v bruskach zdrave deti a vsetko je ok...