Som v 10. týždni a len by som spala. Je to v poriadku?

majkabr
29. máj 2013

Ahojte babenky som 1O+ 1 t a len bz som spala a spala je to v poriadku??? pred tým som to tak nemala. Chytilo ma to až dnes...

sssimi
29. máj 2013

V úplnom 😉 Ja ani nie som tehotná a v tomto počasí ma tiež láme 🙂

kattrin5
29. máj 2013

Ja ked som bola tehotna som spala tak 16 hodin denne🙂

simca06022011
29. máj 2013

Normalka.. cely zivot som isla ako na baterky a ked som bola tehu tak.. ledva som vstala o 8-9tej, a o 12tej mi v kancelarii padala hlava na klavesnicu 🙂))) Tak som isla spat... potom neskor to bolo zase naopak, vooobec sa mi nechcelo spat 🙂))

suz2
29. máj 2013

neboj, to prejde....🙂 a je to uplne normalne, ved Tvoje telo prechadza tolkymi zmenami, ze vyssia potreba spanku je uplne na mieste. pokojne oddychuj...potom si uz neoddychnes 😉

tenty
29. máj 2013

prespala som cele tehotenstvo, ale uplne, ze cele 😀 😀 😀 och, ako mi len dobre bolo 😵

anglicanka1981
29. máj 2013

Ja odkedy som tehotna spavam, cim dalej tym viac. Spociatku mi svedomie nedovolilo, ale uz sa nebranim ani 12 hodin v noci a 2 poobede 😀

mimi1089
29. máj 2013

Absolutne v poriadku, na zaciatku som tiez stale spala, mala som pravidelneho poobedneho slofika 🙂 a stale ma to chyti aj hocikedy teraz (som v 30tt) 🙂 a co mi hovorila moja mamina, ona prespala takmer cele tehotenstvo, teda okrem casu kedy bola v praci 🙂)

avili
29. máj 2013

Majkabr ja som v 10+2 a tiez by som len spala 🙂 navyse som teraz taka leniva, ze ani z postele nedokazem vstat. Snad to coskoro prejde

asabolka
29. máj 2013

Ja som 10+1 a taky tak rano sa neviem z postele skopat som unavena dobita vecer by som uz o 19 najradsej lahla do postele a spala 🙂

maja1982
29. máj 2013

To prejde, neboj 😉 u mna to bolo podobne, zato na konci tehotenstva som nevedela co so sebou, tolko som mala energie 🙂 vo 8 mesiaci som u svokrokcov kazdy den hrabala seno 😀 😀

andy09
29. máj 2013

ja som v 18 tt a tiež by som len spala a spala , takže to je uplne normálne 🙂

cerez
29. máj 2013

Je to normálne a závidím ti. Pokiaľ sa ti dá, tak si pospi. Ináč, čítam že si z RK. Ja tiež.

verus16
29. máj 2013

ja som tiez spala, rano som sa budila unavena.......len spi na konci tehotestva sa budes v noci budit aj 5x za noc na WC

ileas
29. máj 2013

ja spávam doobedu a už o pol osmej so synom.Som v 13 tyždni a spánok si užívam pokial sa dá.Je to normálne v tehotenstve

baronka222
30. máj 2013

Ja som pocas prveho tehotenstva prespala skoro cely 1. trimester. Som sa tesila v robote len na to kedy pridem domov a sup do postele. Teraz som pravdepodobne v 5. tt a moj oblubeny sex v meste kt. som pravidelene pozerala o 22 00 som vcera uz nevyckala.... o 20 45 tvrda... 😀

andelok
30. máj 2013

Je to uplne v poriadku 🙂 Ja som chodila spavat o pol osmej prve tyzdne tehotenstva...a dovtedy som spala na gauci pri telke 🙂

fatima30
30. máj 2013

toto iste som mala aj ja bola som neskutocne unavena,len som prisla z roboty a uz zalahnut ale nevadilo mi to lebo niektore tu pregrcaju tri mesiace a ja nic 😀 😀 😀 len drichmem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre