Som v 10 tt a nemám žiadne nevoľnosti

elisella
10. jan 2020

Caute kocky,chcem sa opytat.najde sa medzi vami v prvom trimestri ze vobec nemala ziadne ranne nevolnosti.som v 10 tyzdni a ziadne nemavam.

majka_3
10. jan 2020

@elisella áno ja, obe tehotenstva ani raz mi nebolo zle a ani som nezvracala.... 😊

janulkamagyarova
10. jan 2020

Mne je zle nevolnost ale este som nevracala

miskaamiska
10. jan 2020

@elisella Ahoj ja som teraz 10+1 a okrem citlivých pŕs mi nič nie je. Je to v poriadku 😊

martinka13
10. jan 2020

Pri oboch tehu nič

lenka2710
10. jan 2020

@elisella ahoj, mne tiež bývalo nevoľno a hlavne večer, ale nezvracala som! Naopak, nemohla som byt hladná, vždy keď som pocítila, že mi začína byť nevoľno, niečo som rýchlo zjedla a bolo po nevoľnosti

elisella
autor
10. jan 2020

Dakujem dievcata za radu asi mam potom dobry zaludok ze nevraciam 😍

juliet86
10. jan 2020

@elisella poznam viacero stastnych to zien! ktorym zle nebolo. v mojom okolo minimalne 5. tisko zavidim. ja som sa trapila cca 5-6tyzdnov.

lenkakravcova
10. jan 2020

@elisella Ja som nevracala celé tehotenstvo. Jediný raz mi prišlo zle v druhom semestri,, po tom co som zjedla kiwi so šupkou. 😂 (neodporúčam, bol to blbý nápad)

h2
10. jan 2020

@elisella Ahoj, jasné, že sa nájde. Ja som si vždy myslela, že keď budem tehotná, budem zvracať v jednom kuse, lebo teda žalúdok som vždy mala taký slabší. Ale práve naopak, vôbec mi zle nebolo. Dokonca, keď som bola v 10 týždni, ako si teraz Ty, vôbec som nevedela, že som tehotná, lebo prvé 2 mesiace som mala aj menzes.

simonka_vi
10. jan 2020

Pri prvom som ani nevedela že som tehotná teraz pri druhom mi bolo len raz zle takže som spokojná, 😁 hádam to tak aj ostane 😁

ledgerka
10. jan 2020

tiez nic len sem tam bolesti zaludka po jedle v prvych tyzdnoch. Je to normalne aj ked ti to tak nemusi pripadat kedze tu mas len temy o tom ako je kazdej zle :D

elisella
autor
10. jan 2020

@h2 ja som zas menzes cakala koncom novembra ale uz len prislo ocistenie a uz som vedela ze som tehotna a bola som v 2 tyzdni

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre