Som tehotná?? + poraďte prosím ohľadne Mudr. Mayerovej

paloma10
17. jan 2019

Ahojte 🙂 som tu nová a vlastne nováčik ohľadne tehotenských vecí, doteraz som nič také neriešila..
Podľa testu myslíte, že som tehotná? Tá druhá čiarka je taká slabšia.
A druhý problém je taký komplikovanejší vysvetliť. Patrím k MUDr. Mayerovej, ktorá robila na Račianskej 44 (budova Figaro). Nebola som u nej asi 5 rokov a zistila som, že pracuje na Ružinovskej poliklinike. Navyše má do 29.1. dovolenku :/ Chcela by som si od nej vziať kartu, lebo mi vôbec nevyhovovala a ísť k novému doktorovi na vyšetrenie kvôli prípadnému tehotenstvu, ale netuším, kde sa nachádza moja karta. Neviete mi niekto povedať, kto k nej patríte? Netuším, či si tých pacientov preniesla na nové pracovisko, alebo sa na pôvodnom iba zmenila lekárka a zostali karty tam. Na Račianskej mi to neberú telefonicky a z práce som ich nestihla. Ďakujem veľmi za rady 🙂)

saskia_98
17. jan 2019

@paloma10 že vraj slabšia 😁 tá čiarka je úplne super. Blahoželám k otehotneniu. 🙂

beky1813
17. jan 2019

Ta doktorka po nej prebrala aj pacientky, teraz sa na vysetrenie objednava bez poplatku

paloma10
autor
17. jan 2019

@saskia_98 Ďakujem za odpoveď! Tak to sa veľmi tešííím 🍀

paloma10
autor
17. jan 2019

Ďakujem @beky1813 , aj tak chcem zmeniť do Petržalky kde bývam, ale aspoň viem, kde mám zháňať kartu 😅

ja197
17. jan 2019

@paloma10 kartu podľa mňa nemusíš zháňať, ja som teraz prešla k novému dr a nič som neriešila, na základe podpísanej zmluvy u nového dr si oni vyžiadajú dokumentáciu od pôvodnej dr

patrica8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
paloma10
autor
17. jan 2019

@ja197 , @patrica8 Dievčatá, ďakujem veľmi pekne za rady 🙂 Niekde som čítala, že treba najskôr papier od nového lekára, že ma prijíma a s tým papierom sa ísť odhlásiť od starej doktorky. Možno závisí od lekára, alebo je to po novom inak. V každom prípade zvážim teda ešte ten odchod 🙂

ja197
17. jan 2019

@paloma10 rozhodnutie je na tebe , ale teraz je to aktuálne takto, ja som prechádzala pred 3 dňami 😊

paloma10
autor
17. jan 2019

@ja197 Jasne, verim ti, mas to teda z prvej ruky 😎 Vdaka za pomoc 🙂

radkako
2. máj 2019

Ahojte, nevie niekto aky je cennik u Dr. Durinovej ? Na stranke sa pre istotu neuvadza🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre