Maminy prosím mate podobnú skúsenost? Vcera som bola na u doktora lebo mi meškajú 2 tyzdbe krámy a on na mna vybafne ze som tehotná podla sona uz 6 tt.. Ale den predtym som si robila dva testy jeden Pepino druhy maybe baby a oba negatívne.. Robila som z ranného moču.. Nechapem..🤦♀️
testy nie sú presné , ale sono neoklameš😀
Ak si bábätko chcela tak to je predsa super sprava, ze aj napriek negatívnym testom si tehotná 😊 a keby si prišla skôr tak by pravdepodobne na sone nič nevidel 🤷 takto si si aspoň 100%ista 😊
Ja som takisto mala prve testy negativne 🙂 ale po dalsich dnoch meskania uz silnela ciarka
Ako hovoria baby, testy nie su 100% a ked je nizka hladina HCG tak to test neukaze...no doktor to na sone uvidi hned 😊
mešká ti dva týždne, sono ráta týždne od posledného menzesu, teda 6.
@pohodickasrandicka to chápem len nechapem tie negativne testy den predtym
boli zlé, nijaké nie sú stopercentné, sono je.
viac by som sa zaoberala témou chcem dieťa a témov " vyblafol" lebo s takým lekárom by som nechcela stráviť tehotenstvo.
@pohodickasrandicka ale on to nevybafol nejak škaredo.. Prave naopak.. To len ja som tak debilne napísala
Ahojte, mne 5 dní meškala menštruácia tak som si urobila test, prvá čiarka bola slabšia a druha silná. Takže som to brala že som asi tehotná. Volala som lekárke a tam mi povedali že si mám kúpiť vitamíny pre tehotne a o dva dni skúsiť opäť test. Dnes bolo o dva dni lenže keď som šla na vecko začala som krvácať, zľakla som sa. Rýchlo som si urobila ten test a už bola len jedna čiarka. Teraz cítim ako keby mi prišla normálna menštruácia. Stalo sa vám niekedy niečo podobné? Ďakujem 😥
@avotalip1156 ano biochemicke tehotentvo to bolo
Ja som už 44 deň cyklu menštruácia nikde testy negatívne ešte dnes skúsim jeden a uvidí sa ci cez víkend dorazí abo nie ak nie zájdem za Dr
@avotalip1156 ano biochemické tehu...nieco nebolo v poriadku, tak to samo odislo.
A nebol tam ani náznak druhej čiarky alebo len nebola rovnako silná ako kontrolna? Pýtam sa to preto ,lebo už veľa báb tvrdilo že majú negatívne testy a podľa gyn sú tehotne a po doložené foto bol test pre ne negativny len preto že testovacia nebola rovnako silná ako kontrolná 🤔😊
@dollyzv nie vôbec nic.. Uplne biele testy..pozerala som aj niekoľko hodin po a nič
A máš pravidelný cyklus? Na ktory6den cyklu si bola u Dr ja som už 46 a ms nikde dnes kupujem ďalší test i keď som robila v pondelok a bol negatívny
@jaruska_12 nemam pravidelny..ani som nikdy nemala
To ani ja tak som zvedava ja som si robila ten digitálny a bol negatívny v pondelok
Zaujímavé,pretože vždy je to naopak. Že test ukáže a utz ešte nie,lebo je to veľmi maličké. Ešte keby ti vzal krv na hcg popri tom utz,tak by si vedela lepšie...
@paloma10 ako si dopadla ? 🤪
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
No stava sa 🤷♀️😀 bud rada, ze vybafol a neni to opacne.