Som tehotná? Bojim sa, že ide o mimomaternicové tehotenstvo

ketrin332
14. okt 2018

Ahojte baby poraďte vi tu niektora ma skúsenosti. Pred týždňom som mala dostať menstruaciu a nedostala som meskala mi 5 dni tak som si spravila tehotenský test dvakrat mi visly slabe čiarky .potom po dvoch dnoch isla som na wc a na papieri bolo troska ruzoveho .potom som mala svetlo hnedy vitok vcera a dnes uz taky vitok nemam.to len keď pojdzem na wc a utriem sa len niekedy nie vždy je na papieri tak dvakrát denne. Je možné tim ze pred dvoma mesiacmi som mala antikoncepciu vnutomaternicove teliesko dana .ze stena maternice je este slaba

kurtik83
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tatianaba
14. okt 2018

@kurtik83 Ja len ze aj ked to je mimomaternicove tehotenstvo, tehotensky test je pozitivny.

nikoll29
15. okt 2018

Moze byt ale naco prebohe hned malovat certa na stenu???? Kludne sa takto moze prejavovat u teba zaciatok tehotenstva. Po par dnoch by som si skusila este spravit tehu test a uvidis, ci sa aj na nom spravia dve ciarky a potom by som navstivila doktora

ketrin332
autor
15. okt 2018

@nikoll29 to si spravim este test nemam ziadne bolesti .kŕče nic take .

ketrin332
autor
16. okt 2018

Robila som si dnes testik je tam uz silnejšia čiarka .a spinienie dnes uz nemam

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre