Som tehotná a v máji ma čaká svadba

acestes
24. apr 2022

Ahojte, včera som zistila,že čakám bábätko. Začiatkom mája máme svadbu, tak sme si s priateľom povedali,že sa začneme pokúšať o bábätko. Nečakali sme,že sa to podarí hneď na "prvú šupu" 😁 V čase svadby budem v 7tt a mám strach ako to zvládnem. Bojím sa,že mi bude nevoľno, alebo budem unavená a svadbu si neužijem. Je tu niekto,kto to mal podobne? Ako ste to zvládli vy? Viem,že každé tehotenstvo je iné, ale budem rada za každú odpoveď.

adriannasvk
24. apr 2022

Mne nevolnosti zacali az po 10tt. Takze si myslim,ze by to malo byt ok. Hlavne 7tt je velmi skoro,to nebudes mat mozno ani este dr potvrdene...my sme sa tiez zacali snazit pred svadbou 🤣ze vsak co,vyskusame a sup na 1x ale my sme malo svadbu ked som bola uz v 20tt...zrazu mi brucho nabehlo,saty male no co ti budem 😅

acestes
autor
24. apr 2022

@adriannasvk kiež by nevoľnosti počkali aj u mňa 😁 zajtra budem volať Dr. aby sme tehotenstvo potvrdili samozrejme.. uvidím,či má objedna už pred svadbou ...

adriannasvk
24. apr 2022

@acestes dr odporuca pockat do cca 9-10tt. Skor tam nemusi byt nic vidiet,pripadne sa to skonci skor ako zacalo. Mne vzdy dr povedal,ze sa mam objednat na 10tt. Drzim palce. Nevolnosti by mali pockat😉

acestes
autor
24. apr 2022

@adriannasvk ďakujem pekne ☺️

adriannasvk
24. apr 2022

@acestes nie je z co 😊

tosomja
24. apr 2022

@acestes ja nie, ale veľa známych sa vydávali v čase tehotenstva, pár na začiatku, len jednej bolo zle, nevoľnosti majú skôr ranné, čiže si nemyslím, že ti bude zle, užijete si, neboj.
Jedna bola v 8m 😉 a bola asi najkrajšia nevesta akú som videla. A tiež si to užila a dokonca aj pretancovala skoro celú svadbu 😀

ailiba
24. apr 2022

@acestes to je rozne, s prvym synom som bola tehu a ani by som nevedela. S druhym synom mi uz bolo od 5tt tak zle, ze som myslela, ze umriem... No, dufaj, ze ti nebude zle od zaludka, inak by si to nala zvládnuť. Este to na tebe ani nebude vidiet.

asia83
24. apr 2022

@acestes Ja som bola v ôsmom týždni keď sme sa brali. Nič mi nebolo, akoby som nebola ani tehotná. Ani ma nenapadlo dopredu si namýšľať blbosti. Jediná vec, nechutilo mi sladké, čo mi bolo ľúto. Ani jeden koláč som nezjedla. Prečo si robíte problémy kde nie sú? Aj keby vám bolo extrémne zle, všetko sa dá zvládnuť, keď sa chce.

kiki68
24. apr 2022

@adriannasvk ale 10tt tazko odhadnes , ja som myslela, ze idem max 5-6tt, ale bol to 8tt. Ale kazdy lekar si to urci inak podla datumu poslednej ms.

adriannasvk
24. apr 2022

@kiki68 no mne to dr kazal 10t od poslednej mens. Takze +- vtedy som sla. Je jasne,ze to nemusi byt presne. Ale ked ide zena zbytocne skoro tak tam nemusi este nic byt

mirkava
24. apr 2022

@acestes určite to zvládneš 🙃😉...

domka222
24. apr 2022

Ja som v 7tt začala mávať celodenné nevoľnosti. Nevládala som celé dni nič 🤭

ada85
24. apr 2022

Ja som nemala žiadne nevoľnosti. Pociťovala som hlavne pálenie záhy aj to až ku koncu tehotenstva bola som často prechladnutá. Vydávala som sa na koči 6. mesiaca a od stredu mi v deň svadby aj nádcha prešla 😉

ada85
24. apr 2022

Od stresu

totheniko
24. apr 2022

Ahoj, podľa mňa to zvládneš, ja som bola v 15. tt je to síce vyčerpávajúce, ale stojí to za to, a určite si priprav horčík, lebo stresy inak berieš keď si tehotná. 😛

dame2
24. apr 2022

Ja som mala svadbu minulý rok v 10tt, vidno nič nebolo, šaty ušité pred otehotnením som normálne obliekla, nikto okrem manžela o tom nevedel dokonca ani rodičia (na mne však nič nebolo vidno až do cca 25tt, som silnejšej postavy). Svadbu som si parádne užila, celá noc pretancovana až do rána, jedine nohy ma šialene boleli 🙈 držím palce, aby aj tvoja bola taká skvelá, určite to zvládneš 🙂

elahelaaa
25. apr 2022

@acestes ahoj, daj vediet potom ako si zvladla 🙂 ja som momentalne v 6TT a teba kazdy den mi je zle. Svadbu mame zaciatkom juna a mala by som byt vtedy 12-13TT a ja sa uz teraz modlim, aby mi nevolnosti dovtedy presli 😒 inak neviem co budem robit.

l_u_c_k_a111
25. apr 2022

@acestes ahoj nam sa tiez tak podarilo 28.5 . svadba a nam sa zadarilo hned na prvu supu :D akurat teraz som si skusala popolnocne saty a uz su mi ltt :D nevolnosti mam ale nie je to nic strasne na svadbe budem tusim ze v 13tt :D

zzzza
15. sep 2024

@acestes ja som tancovala v 6tt na oslave mohlo sa niečo stať?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre