Ahojte žienky.
Posledný týždeň ma neskutočne svrbia prsia, robia sa mi chrasticky (vyzerá ze zo strii) a šupu sa mi bradavky... Natieram sa telovým mliekom, olejom, mam aj weledu na strie... Ale nič nepomáha už som zúfalá.. Mate alebo mali ste niektora podobný problém? A co vám zaberá?
@lucija93 tak to je v podstate pozitivne, lebo ak by ta svrbelo cele telo mohla by to byt cholestaza 🙈 aj mna svrbeli, lebo sa zvacsovali extremne :D ale tiez ako pises som iba natierala donekonecna a preslo to. Nerobili sa mi az chrasticky ani strie na prsiach. Ja som vtedy nezniesla nic na nich, ked som bola doma, tak stale naholo :D
Mňa svrbeli aj boleli zároveň, čiže sa nedalo ani skrabat 😆a hlavne v podprsenke, čiže doma som vôbec ju nemala, len na nevyhnutné časy vonku.Manžel sa nesmel ani dotknúť. Natierala som telovým mliekom, ale proste to boli hormóny a rast prsníkov, nepomohlo to. Len vydržať...
@natalala no pekne... Ja som zatiaľ ešte len 3 mesiac začala... Ja nato ako ma svrbia aj strie tak ani nemám pocit ze by sa mi niak zväčšili... Skôr sú také plne 😀😀 ale veľkosť podprdy mam stále rovnakú zatiaľ 🤷♀️ musím poskusat ci niečo nezaberie... Doma to až tak nevadí to svrbenie ale v robote je to hrúza 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lucija93 a svrbia ta iba prsia ci aj ine casti tela?