Som tehotná a stále cítim nechutnú kyslosť v ústach.

danielkadandy
6. mar 2020

Mam reflux ..
Ale teraz pocas tehotenstva citim stale kyslost v ustach ...lieky co mam od gastra teraz nemozem ...
Mali ste taky problem ? Co vam pomahalo?

kp7333
6. mar 2020

@danielkadandy Mineralna voda Fatra. Cely den som ju popijala, aj v noci, ked bolo treba.

ikonica
6. mar 2020

Renie a fatra.. Niekomu mandle zaberu...

lula313
6. mar 2020

Gavicson, na predpis Helicid. Spat na vyvysenom

marion30
6. mar 2020

Renie, v najhoršom sóda bicarbona

danielkadandy
autor
6. mar 2020

A co ste jedli? Mne maloco chuti...zo vsetkeho mi je kyslo...zaludok vas nebolel z toho?

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cormeum
6. mar 2020

Určite skús piť silný mätový čaj, nie porciovaný...sypaný.

veonika303
6. mar 2020

Mne nepomohli doslova nič skúšala som všetko možné všetky rady a,ešte teraz v 17 .týždni sem tam tá kyslost je 😔🙈

danielkadandy
autor
6. mar 2020
eriksonka1234
6. mar 2020

@danielkadandy mne trocha pomáhal kokos, ale tiež som mala tu kyslosť až do konca

danielkadandy
autor
6. mar 2020

@veonika303 ako si to vydrzala prosim ta a co si jedla? Chutilo ti jest? Zaludok ta nebolieval alebo krce si nemala v crevach?

veonika303
7. mar 2020

@danielkadandy popravde zaciatkove týždne boli hrozne 8x som vracala nič som neudržala kyselinu tlacilo pri všetkom čo som zjedla ,chutilo jest aj nechutilo čo sa udržalo v žalúdku bolo dobre a keď nie išlo von ale musela,som do seba niečo dať, ešte sem tam aj vraciam keď tlači kyselinu ale už 1-2x to sa,da a viac jedavam celozrne pečivo

danielkadandy
autor
7. mar 2020

Ked mne nechuti vobec jest ...sa mi protivy...nasilu trochu jem..nevraciam ale kyslost mam cely den a po kazdom jedle..
Pijem fatru, tortove oblatky jem ...ale tak akko dam ziviiny babatku...ovocie zelenina este viac mi kyslo potom och

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre