Mam reflux ..
Ale teraz pocas tehotenstva citim stale kyslost v ustach ...lieky co mam od gastra teraz nemozem ...
Mali ste taky problem ? Co vam pomahalo?
Renie a fatra.. Niekomu mandle zaberu...
Gavicson, na predpis Helicid. Spat na vyvysenom
Renie, v najhoršom sóda bicarbona
A co ste jedli? Mne maloco chuti...zo vsetkeho mi je kyslo...zaludok vas nebolel z toho?
Určite skús piť silný mätový čaj, nie porciovaný...sypaný.
Mne nepomohli doslova nič skúšala som všetko možné všetky rady a,ešte teraz v 17 .týždni sem tam tá kyslost je 😔🙈
@veonika303 och
@danielkadandy mne trocha pomáhal kokos, ale tiež som mala tu kyslosť až do konca
@veonika303 ako si to vydrzala prosim ta a co si jedla? Chutilo ti jest? Zaludok ta nebolieval alebo krce si nemala v crevach?
@danielkadandy popravde zaciatkove týždne boli hrozne 8x som vracala nič som neudržala kyselinu tlacilo pri všetkom čo som zjedla ,chutilo jest aj nechutilo čo sa udržalo v žalúdku bolo dobre a keď nie išlo von ale musela,som do seba niečo dať, ešte sem tam aj vraciam keď tlači kyselinu ale už 1-2x to sa,da a viac jedavam celozrne pečivo
Ked mne nechuti vobec jest ...sa mi protivy...nasilu trochu jem..nevraciam ale kyslost mam cely den a po kazdom jedle..
Pijem fatru, tortove oblatky jem ...ale tak akko dam ziviiny babatku...ovocie zelenina este viac mi kyslo potom och
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@danielkadandy Mineralna voda Fatra. Cely den som ju popijala, aj v noci, ked bolo treba.