Som tehotná a pracujem v smrade

1. sep 2020

Baby mam taky problém... Dnes som nastúpila do práce, bola som 2 mesiace PN(Dr ma vypísal v piatok) ..a v sobotu som našla //.... Mám takú prácu, že je tam veľký smrad od gúm, natahujeme sa s bednami a tak ..A neviem co mam teraz robiť... Kedy ísť k Dr, myslite ze by ma dala na PN? V práci ešte nechcem nikomu hovoriť ze som asi tehu keď som ešte ani u Dr nebola, že aby som sa nenatahovala.... Ako ste to vyriešili co ste mali takú prácu? Ďakujem

natalienka12
1. sep 2020

podla mna ano, ranne stadium tehotenstva je rizikove, takze utekaj k lekarovi a skonzultuj to s nim

stanulienkat
1. sep 2020

Mozu ta preradit na lahsiu pracu.

klarissa25
1. sep 2020

Ved to oznam v praci a preradia ta na inu poziciu.. Netreba hned utekat po pn

autor
1. sep 2020

@klarissa25 keď tam ľahká robota není.. Jedine v kancli...ze sa nič také nerobí 🤨 jasne ze nechcem ísť na PN keď som teraz z nej prišla ale sa bojím aby som náhodou nepotratila keď sme dlhšie sa snažili 🤨
@stanulienkat

natalienka12
1. sep 2020

@klarissa25 lekar jej este neda potvrdenie ze je tehotna, moze ju vsak nechat PN z inych dovodov a pojde o lekarske tajomstvo

zooeynka
1. sep 2020

Ale vies ze ak zamestnavatel nema pre teba lahsiu pracu tak zostavas doma a plny plat ti ide, ze? Vyuzi to. Nie je tvoja chyba ze ta ako tehotnu nevedia preradit na menej narocnu pracu

autor
1. sep 2020

@zooeynka ale to by som musela hneď povedať ze som tehu? Neviem o niečom takomto... Viem iba jedine že by som šla na PN ak by ma dr dala.

zooeynka
1. sep 2020

Preco by si si mala kazit vyplatu PNkou???A mat obmedzene vychadzky. Ludia citajte Zakonnik prace a vela sa dozviete. A ano, musis pisomne oznamit tehotenstvo zamestnavatelovi, az potom si kryta.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre