Baby je tu niekto ako ja? som ivf ket a som vraj 5+5tt a podla ms som mala byt zaciatok 8tt ale lekar nic nevidi len dutinku ani zltkovy vacok nic.... zobral mi krv na hcg a zajtra mam vysledky a stredu mam ist vraj zas na utz moc sa bojim. je tu niekto kto bol v podobnej situacii a dopadlo to dobre? dakujem
@krasneleto dns mi brali krv a zajtra mam vysledky? co mam robit moc sa bojim? bola si na tom podobne?
@denulka85 ano, ale nie je to smerodajne... podstatny je vysledok krvi, ci hcg stupa alebo nie... este nevesaj hlavu, nic nie je stratene
@krasneleto a tebe to ako dopadlo? ja hnes od zaciatku to mam cele spomalene na 16 den po ket som mala hcg 39,3 na 18den 125,2 a a na 23 den 986,5 takze neviem co si mam mysliet
@denulka85 no ja som potratila
@krasneleto to mi je luto, a ako to normalne 5tt nic nebolo vidiet len vacok? musela si ist na kyretaz?
@denulka85 ano ja som bola podla PM 6tt+2 , podla ket 4tt+2, zacala som krvacat... krvacanie zastavili liekami, ale zial boli obe dutinky prazdne, tak sa cakalo s cistenim ci aspon v jednej nieco neuvidia...... hcg bolo 296, ked mi brali v nemocnici krv 1420 a potom kleslo na 170 tak verdikt bol jasny. ano cistili ma
@krasneleto ja som podla pm 8tt a teraz som 5+5 a nekravam a ine ako gestacnu dutinku nieje vidno ani tebe nebolo?
@denulka85 ja som tak mala,už ma chcel poslať doki na čistenie,odmietla som a dobre som urobila.dnes som 28tt.môže to byť aj tvoj prípad,hlavne nestresuj 😎
@denulka85 neporovnavaj sa... ja som krvacala, cize som potratila uz ked som prisla do nemocnice...najhorsie je porovnavat sa... tvoj stav je iny ako moj a vsetko bude dobre... nekrvacas... babatko sa tam urcite ukaze. neboj sa... tento stres ti nerobi dobre...
treba pockat na hcg, ci bude stupat a ako rychlo...
ja som na tom bola ako krasneleto... hcg nestupalo, nebolo nic vidiet... ale ak stupa, tak je to dobre, hlavne treba pozitivne mysliet 😉
ale v 6tt este nemusi byt nic vidiet... mne nebolo vidiet v 8 ani v 10tt, tak to je ine trosku...
@barboritta ahoj ako si to mala ti? pomoz mi inak sa asi zblaznim 😒
@krasneleto neviem mne lekar povedal ze o takomto case by uz malo vuidiet aspon zltkovy vacok a v pondelok 11,3 mala dutinka 8,2 a dnes 18,3 12,1 ja som od zaciatkom tehu taka omeskana skoro odva tt....
@tilly
@denulka85 pozri poviem ti na rovinu... su len dve moznosti... bud ostane dutinka prazdna a tvoje tehu je zial na konci, alebo si proste posunuta a to co ma byt vidiet , vidiet bude , hcg bude stupat a budes sa coskoro gulatit... viem ze si plna otazok... ale tvoje tehotenstvo je jedinecne... sance su 50 na 50. verim ze to bude dobre...hlavu hore
@denulka85 ja som prišla ku dr ked mi meškali 2 týždne,na sone
@krasneleto ano ja viem len teraz mam taky blby pocit skor asi strach 😒 no to je jedinecne skor by som povedala ze od zacoatku cudne myslis ze ked hcg bude vysopke tak tam este je sanca?
@barboritta ako meskali ti kramy dva tyzdne a ako to ze ta chceli potom vycistit? mne dnes povedal dr. ze asi sa to nevyvija ako ma a pre istotu mi zobral krv
@denulka85 ja som prišla ku dr ked mi meškali 2 týždne,mala som byť 7tt ale povedal mi že najviac 3 alebo 4tt,čo je blbosť,to by sme museli bábo splodiť v piatok večer a v sobotu ráno by mi vyšiel test // .tiež že by malo byť aj srdiečko,nielen prázdnu dutinku bez žltkového vačku. vraj vyčistiť,povedala som nie,počkám a o 5 dní som mala hnedý výtok tak som bežala na kontrolu a to bolo aj srdiečko už.takže u mňa tak
@barboritta a ked tebe videl len vacok ziadny zkovy vak tiez nebol vidiet? takze ani ja sa nemam hned dat cistit , alebo asio zajtrajsie hcg ukaze
@tadaminka a to ti rovno povedal, ze sa tam zrejme nic nevyvyja? mne povedal v 5+1tt, ze nemusi byt este vobec nic vidiet, ale ze to este ani nic neznamena. nakoniec bola vidiet dutinka 9,2mm, ale babatko zatial ziadne. a povedal, ze je to v poriadku. teraz som 8+5tt a krpec ma 21,7mm
@denulka85 mozno blba otazka, ale aj pri ivf sa to rata od PM?
ja som mala problem, ze som nevedela presne termin poslednej MS, v kalendari som mala napisane 20. ale pamatala som si 30.teho, cize to bol dost rozdiel, v podstate ma ani preto neriesili uplne hned, nechali ma trapit sa 3 dni v nemocke, kym sledovali hcg... ja doma 3 rocne decko, ktore malo akurat narodky, no nic moc... ale teraz mam 3,5 rocneho dalsieho caparta 😉
viem, ze tvoja situacia je ina, ja uz som jedno dieta mala a otehotnela som prirodzene, aj ked po roku snazenia... ale potom dalsie babo uz islo hned, po druhej MS od potratu...
neboj, dobre to dopadne...
@denulka85 pokial ti vide nizke hcg, asi je to stratene,,, ale pokial bude rast.. nadej tam je...
@krasneleto dufam asi ake vysoke cca mam cakat do 10 000?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@denulka85 a brali ti krv? co hovori hcg?stupa?