Ahojte baby a mamičky 🙂dneska som bola u lekárky na kontrole z babetkom a som v 6tt a jeden deň teda začiatok 7 týždňa a ci je notmane že babetko meria 3,9mm lebo som čítala že plod v tom to týždni by mal meriat aspoň 5 mm a na konci 7 týždňa 8 mm
Tak ci to tak mala niaka tiež ako ja za každú odpoveď ďakujem 🙏🙏🥰
@mimi2567 je to v poriadku, bude možno menšie bábätko pri narodení, alebo Vás prekvapí a dorastie ešte v brušku. Najmä nech je zdravučké a blahoželám 🙂
@mimi2567 je to normálne keďže presne sa týždne upravujú na prvom velkom sone cca v 12tt. Keďže sa týždne rátajú podľa ms ale k oplodneniu nemuselo dôjsť presne vtedy kedy podľa tabuliek malo tak je odchýlka normálna. Ja mám malú menšiu o 2 týždne než by mala byť lebo som mala posunutú ovuláciu. Neboj sa je to ok.
@mimi2567 každé bábätko je iné. To len tie lekárske tabuľky a ďalšia vec sono ako meria mojej namerali len niečo cez dve kilá a skoro sa narodila ako 3kg ale mne od začiatku vraveli že bude menšia. Kým je zdravá tak to absolútne nevadí aká je veľká. Niekedy sú tie menšie vitálnejšie ako tie bacuľaté a možno vaše ešte v brušku dobehne. 😊😊Hlavne veľa zdravíčka ostatné si už kúpite ❤️
@zanetakovacsova dobre ďakujem ukludnilo ma to 🥰🥰
@kkovacovak ďakujem krásne 🥰🥰
@slniecko_12 ďakujeme 🥰🥰
@mariaveronikag ďakujem 🥰🥰
@mimi2567 moje malo v 6+1 velkost 5,12 mm...ale kazde babatko inak rastie..ja by som sa neobavala..dolezitejsie je aby stale rastlo..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Neboj, to dobehne 😉 Prajem vsetko dobre.