Som na konci 1 trimestra a za 3 mesiace mi vobec nebolo zle :-\ je to v poriadku jedine co mam tak to je vytok kazdy den
Netrap sa kazda sme ina mne pri jednom nebolo nic a pri druhom sa to vyvrbilo.Pokial mas ok u lekara ,tak to je isto ok
Ja som na konci 17tt a nepoznám nič také ako nevolnosť..jedine mi prestala chutiť káva, a bývam trochu viac unavená... ale chvalabohu nevolnosť som nemávala, ani žiadne špeciálne chute nie.. moja mamina do 5 mesiaca ani nevedela že je tehotná, takže je to určite v poriadku, môžeš byť rada, koľké by si to s tebou určite vymenili ;)
bud rada, ze ti nebolo zle, mne teda bolo riadne zle 2 aj 3 mesiac, pri oboch detoch, ale nezvracala som... iba nevolnost a mala som problem varit aj otvorit chladnicku 😖 😒 , koli tym pachom
zavidim, naozaj. Mne bolo zle od cca 5tt a je mi doteraz kazdy den ako po opici. O unave sa radsej ani nevyjadrujem. Driemem vsade.
@saskiaaa mne nebolo nic cele tehotenstvo, ziadne citlive prsia, ziadne zvracanie, pachy mi nevadili, ani chute som nemala, ani opuchnute nohy, len unava v prvom trimestri a spalo sa mi od urciteho momentu zle v kazdej polohe, moj matrac mi bol makky, gauc tvrdy, tak som ozbijala muzika o matrac, zahadnym sposobom sa mi na nom spalo najlepsie. 😀 citila som sa fit, 2 dni po termine som bola kuknut v praci a pokecat.
Dakujem babenky! !!!!!!!! Upokojili ste ma 🙂
mne zacalo byt zle v 11 - 12tt. a zatial ma to neopusta
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, ja som v 16.tt a tiez mi nikdy nebolo zle, obcas trosku tazko od zaludka, ale ani raz som nevracala. Urcite je toto v poriadku, kazdy to ma inak 🙂