Som 7t5d podľa poslednej MS a na ultrazvuku vidno len gestačny vačok?? Je to normálne?

danielkadandy
10. jún 2019

Moze byt ze to mam posunute? Bojim sa..lekar mi viac nevedel povedat ..mam prist rano vo stvrtok znova

mondolina
10. jún 2019

Mám čerstvo po tomto zážitku, u mňa to skončilo čistením, držím palce.mne v 8+1 zodpovedal gestacny vacok 5+2, prázdny.

jankafark
10. jún 2019

Ja som na tom rovnako. Ja to mám z dôvodu že som mala posunutú ovuláciu

danielkadandy
autor
10. jún 2019

Doktor povedal ze mam verit, ...och ...

danielkadandy
autor
10. jún 2019

@jankafark to ti povedal doktor? V akom si teraz tyzdni?

jankafark
10. jún 2019

@danielkadandy áno lebo ja som chodila počas snaženia sa otehotnieť k lekárovi aký mám veľký folikul tak na 15 deň mal 10mm a z medicínskeho hľadiska som ani nemala šancu otehotnieť keďže vôbec nerástol. Teraz som 8+4 ..... a mala by som byť 9+5 podľa menštruácie

danielkadandy
autor
10. jún 2019

No mne ked predtym sledoval cyklus tiez som to mala posunute

danielkadandy
autor
10. jún 2019

Dnes som si robila znova text a ciarky boli silne ...silnejsie ako ked mi potvrdil tehotenstvo....neviem ci sa da podla toho orientovat ...ale prsia ma uz tak nebolia ako na zaciatku....teda skoro vobec asi ...no pre zmenu mi zacalo byt nevolno...a nechuti mi jest...iba niektore jedla

mondolina
10. jún 2019

Aj mne rástlo Hcg ale plod sa nevyvinul,Hcg tvorí placenta. Tiež mi bývalo zle, prsia ma bolia doteraz.
Viem ako sa cítiš, tiež som dúfala až do posledného ultrazvuku pred čistením. V mojom prípade sa zázrak nestal, tebe držím silno palce.

danielkadandy
autor
12. jún 2019

@jankafark ako si na tom?

jankafark
12. jún 2019

@danielkadandy dnes som už 8+5 a všetko je v poriadku 🙂 tak dúfam že to aj tak ostane
aj mňa iba určitý čas boleli a po 4 týždni tiež žalúdok, veľa vecí mi nechutí a iba trocha
a ty ako si na tom?

danielkadandy
autor
12. jún 2019

@jankafark super chvala Bohu 🙂 ja idem zajtra
8+5 mas podla poslednej ms?
No mne nejak prestalo chutit jest ...ked si predstavim jedlo citim odpor...ale zas niektore jedla nie( ale tych je malo)

jankafark
13. jún 2019

no ja som poslednú MS 3.4. ale gynekologička mi ju dala na 12.4. podľa ultrazvuku

potom daj vedieť ako si dopadla 🙂 určite bude všetko dobre

danielkadandy
autor
13. jún 2019

Takze mam vysadit duphaston a nechat vykrvacat..lebo sa nevyvija...embryo nebolo stale vidno a vacok sa asi zacal vstrebavat...😢😢😢

hennyinnsbruck
13. jún 2019

@danielkadandy to mi je ľúto 😔

jankafark
13. jún 2019

@danielkadandy .... aj mne to je ľúto :(

mondolina
13. jún 2019

@danielkadandy
Rozumiem ako sa cítiš, pred týždňom som to zažila, odsmutila, poplakala, a teraz sa už tešim ako do toho pôjdeme znova....❤️

danielkadandy
autor
14. jún 2019

Prosim vas vysadila som duphaston uz vcera ako mi kazal, zatial nekrvacam...dal mi sice este odporucanie na ultrazvuk do nemocnice ale povedal ze tam mi asi len potvrdia co povedal on....on tomu sancu nedava...tak cakam teda na to krvacanie....no sedtricka mi poslala mailom vysledky hcg co mi este vcera brali krv....mam tam hodnotu 47 858,9 IU/l .....nieje to vysoke cislo ? ...mam podla vas ist este na ultrazvuk do nemocnice?

alexandra2468
14. jún 2019

@danielkadandy urcite chod este na ultrazvuk ked mas listok, aspon budes mat nazor druheho lekara a budes pokojnejsia, nech uz bude vysledok akykolvek. Drzim palce!

blontimka
14. jún 2019

@danielkadandy ahoj. Nie je to vysoké hcg ani nízke. Aby malo vypovednu hodnotu musí byť opakovane-vtedy vidno či rastie, alebo klesá.
V takomto týždni aj keby si mala oneskorenu ovulaciu by už malo byť vidno aj ♡....Je mi to ľúto....

danielkadandy
autor
16. jún 2019

Bola som tam v piatok a vraj tam videli srdiecko ale nebilo a vacok bol zdeformovany ci co..podla nich to vyzera na siedmy tyzden...daval zvuk naplno...len sumelo..objednal ma na pondelok na zakrok. Nemyslite zeby ma mohol posledovat este? Nemoze sa stat ze este naskoci? Ci uz automaticky ked vidno srdiecko uz by malo aj zacat bit? Lebo den predtym moj gynekolog nevidel embryo

elenita
26. feb 2021

@danielkadandy Ahoj, ako si vtedy dopadla?

danielkadandy
autor
26. feb 2021

@elenita ahoj no bohuzial kyretaz,prestalo sa vyvijat :(
Ale pol rok na to som otehotnela znova a uz mame doma stvormesacneho chlapceka ;)

elenita
26. feb 2021

@danielkadandy tak to sa tesim. Nakoniec vsetko dobre dopadne ❤

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre