Ahojte baby, mám taký problém - som v 12TT a sužuje ma migréna (tento mesiac už 2x) . Máte niektorá z týmto skúsenosti? je to normálne?
Aj pred otehotnením som bola migrenická a myslela som si že to prejde ale bohužiaľ nie. Celú noc som aj dneska nespala a 5x som zvracala, no horor.
je to normlane, priblizne v polke druheho trimestra by to malo ustat. teda ak myslis klasicke zachvaty migreny - jednostranna bolest hlavy, citlivost na svetlo, atd. U mna to bolo najhorsie v 14 tt to som mala migrenu snad 2 tyzdne v kuse (s asi 2 alebo 3 jednodnovymi pauzami) potom akoby utal. v nemocke mi davali Mg infuzky + mi povedali nech si dam panadol ultra alebo ibalgin. drzim palce.
A pozri pripadne sem https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/migreny-v-tehotenstve/
@tinoka ahoj, ja som v 11 tt a tiez som migrenik. pred tehu sa to dalo este zvladat, nakolko som mala tabletky na to urcene, teraz ich vsak jest nemozem. s obvodakom sme to riesili vzdy magneziovou injekciou, ale nemozem si dovolit z prace byt kazdy treti den u lekara. dal mi cipky do analu, volaju sa torecan a zatial zaberaju super. skus sa popytat svojho lekara
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
bohužial v tehu je to úplne normálne, aj ja som to mávala, teraz je to už ok. treba hlavne veeeeľa piť, možno máš aj nízky tlak, tak aj z toho to môže byť, časom by sa to malo zlepšiť, ak by boli bolesti neznesiteľné a trvali by každý deň, tak sa radšej treba poradiť s gynekologom. 😉