som v 11tt najskor mi byvalo zle tak som jedla pomenej..ale teraz jem uz normálne ako predtym a dokonca niekedy aj neskoro vecer a stale chudnem...bojim sa lebo toto bude uz moje 2 dieta a pri prvom som ani nevedela ze som tehotná a pribrala som cca 20kg...mate s tym skusenosti niekto? dakujem za odpoved...
prve tri mesiace sa zvycajne chudne🙂 neboj to priberies 😉
ahoj aj ja som schudla asi tak medzi 27-30 tt asi 3 kg. potom som ich pribrala do 33. tt a to som aj rodila. dr vravela, že sa to môže stať, keby to však trvalo dlhšie, tak povedala, že to budeme riešiť. ale začala som priberať takže sme to potom už nepreberali
Áno, je to normálne, väčšinou sa v 1trimestri, niekedy aj v 2tr. schudne, ale v poslednom treťom trimestri sa to dobehne 😀 Netráp sa kvôli tomu, ak ti gyn. potvrdí, že je dieťa v poriadku 😉
ja som tiez dost schudla v 36 tt som bola iba plus 3 kila a mala je uplne v pohode 😀
Ahoj, ja som v tehotenstve schudla asi 9kg a ku koncu som pribrala 2kg. Porodila som v 41tt zdrave dievčatko 51cm a 3200g. Doktorka mi vravela, že musim pribrať, ale keď to nešlo. Miminko si bralo čo potrebovalo z mojich zásob 🙂
ahoj...prve tri mesiace som aj ja schudla, ale potom som to rychlo nabrala ...nic sa nedeje, ak babatko v brusku prospieva, tak je to v poriadku...
pri prvom tehotenstve som schudla za prve tri mesiace a tak som to dobehla 25kg plus 😀 teraz pri druhom priberam od zaciatku 😉
no ja som pri malej dala do 5mesiaca 8kg 😅, začiatku som mala 75, dala som 8 dolu a potom som do pôrodu nabrala nazad an 77,5kg 😀 😀 😀 po pôrode som mala 68 😅 😀 😀 😀 a teraz som zas na 75 😠 😠 😠 mala by som asi zas otehu 😀 😀 😀
ja mam pocit, ze kazda zena je uplne ina a pribera a chudne uplna inak, nie su dve rovnake. Ja som ako hrosik, pred rokom som vazila 57 kg. Potom som sa v lete rozozrala a ked som v septembri otehotnela tak som vazila 71 a to uz bola vaha!!!! a len zaciatok tehotenstva. Teraz som v 23 tt a uz mam 84 kg. No koniec. Bud rada moja ze nepriberas.
ja som za zaciatku schudla 5kg a teraz ich postupne priberam spat takze si myslim ,ze v 11tom tyzdni to nieje ziadna tragedia
Ja som v 27tt....schudla som za 7dni5kg podlA mna to nieje normalne mam problemi s,oblickami mam ich zapalene a nic mi nepomaha lekari si ma stale posuvaju hore dole a neviem co mam robit ma niekto podobny problem???
ja ked som bola tehotná som zvracala... za mesiac som schudla 7 kg... ale potooooooooooom.... som to dohnala až dosť 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ano stava sa to ci je to normalne to neviem ja som napr.v 28tt schudna na -3kg ale to boli trosku ine dovody dietatko sa narodilo zdrave 3500g v 11t je podla mna ziadna tragedia ze chudnes 😉