Caute baby, prosim vás ak máte skúsenosti, napíšte… bola som dnes u gyn, keďže som mala ťažkosti a mala by som byt 4+3. Hovorila som jej že som mala posunutú ovulaciu ale neviem či to zohľadnila v tom výpočte. Lenže sliznicu som mala 6mm. O týždeň mám ísť na kontrolu, brali mi dnes aj krv na hcg. Mali ste niektorá vysokú sliznicu a napriek tomu ste boli tehotná?
@vela02 ake mas tazkosti, ked si sla tak skoro?
@veronikaszabova pardon to mala ísť tebe odpoved, seba som označila 😅
@vela02 áno ja som mala vysoko sliznicu. MS som mala nepravidelnu ovu som mala na 21DC. A tiež som bola u lekára keď som bola v 5 tyzdni podľa PM. Ale keďže som mala o týždeň neskôr ovulaciu tak aom bola ako keby len v 4 tzydni. Doktor videl testy povedal ze ešte nič nevidí ale ze sliznica je vysoko a to znamená bud tehotenstvo alebo príchod MS. O týždeň som bola na kontrole a už videl gaštany vak a o 10 dní na to ❤️
😇
@nikapuggioni ďakujem, si zlata ale krv som mala negatívnu a aj MS prišla…😔
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@vela02 test si mala pozitivny? 6mm nie je vysoka. Chodili sme do car a tam pre vklad chceli 7mm +