Slaboružový výtok aj pri Duphastone.

danielkadandy
26. feb 2020

Som na uplnom zaciatku tehotenstva nabehla som k doktorovi ako mi 5 dni meskala MS. Lebo mam za sebou jeden missed abort z minuleho leta.
Zobral mi krv a na ultrazvuku bolo vidno len naznak gestacneho vacku.
A hned nasadil dvakrat denne duphaston od tohto pondelka.
Ale vecer a dnes rano som pri utierani mala slaboruzovy husty vytok ..je to normalne? Mate taku skusenost?

topasitta
26. feb 2020

ahoj. mne povedal dr, ze normalne to nie je, ale je to bezne, a niekedy to doapdne dobre a niekedy zle. Maximum co mozes urobit, je byt v klude, odpocivat. a cakat. drzim palce 😘

danielkadandy
autor
26. feb 2020

@topasitta je asi zbytocne ist na gyn ze? Aj tak tam este nic neuvidi

danielkadandy
autor
26. feb 2020

No dnes uz ani tie citlive prsia tak nemam :/

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danielkadandy
autor
26. feb 2020

@veronika4495 no ja som ich praveze od zaciatku citila take citlive mozno vacsie no a zda sa mi to skoro ze dnes ich nemam skoro vobec citlive....aj pri prvom mi tak prestali a bol to missed abort :/

Ale najhorsie ze ked tam pojdem tak aj tak by este nic nevidel....jedine krv?? Ale tiez cakat na vysledok....no zblaznim sa asi
Inak dnes prisli manzelove vysledky spermiogramu a su hrozne...to mi len nahrava na.... :/

danielkadandy
autor
26. feb 2020

@veronika4495 v akom si tyzdni?

simonka_vi
26. feb 2020

Ja keď som bola v 6-7tt boleli ma prsia raz potom som nemala žiadne príznaky cítila som sa ako netehotna 😁 ja som si aj krv našla hneď mi Dr dal duphaston a prešlo hlavne som sa nestresovala dnes sme 22+2 Držím palce všetko bude dobre ☺️

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danielkadandy
autor
26. feb 2020

@simonka_vi dakujem sak budem cakat teda no tak rocky bezia a nedari sa :/ hematologiu mam vraj ok...a reprodukcnu imunologiu este cakam vysledky..

danielkadandy
autor
26. feb 2020

@veronika4495 ved to ze viac mi dat uz nemoze. Ani nic ine preto spravit sa neda...len ta neistota ...a este tie prsia ked prestali....ale ked berem duphaston ani nemozem vykrvacat ze?

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danielkadandy
autor
26. feb 2020

@veronika4495 no az o mesiac :/

topasitta
26. feb 2020

@danielkadandy moze vidiet zvysenu sliznicu a naznak gestacneho vaku. Ale zrejme z toho nebude vediet usudit, ci je to dobre alebo zle, alebo teda ci to bude pokracovat. . Mas uz duphaston, asi ti viac uz nevie dat. Bola si uz na krv? Obden, ci stupa a ako?

m_o_n_c_a_k
26. feb 2020

@danielkadandy ak budeš spinit viac alebo ešte raz odporúčam ku gynekológovi. Nechcem strašiť sama som tehotná, ale v mojom profile sú dôsledky spinenia. Je jedno kedy máš kontrolu ak budeš ešte spinit chod. Na druhej strane sú ženy co poznám, čo spinili a bol to následok uhniezdovania. Keď pôjdeš nič nestratíš.

lalejla
26. feb 2020

ja som to tak mala, ale bolo to v období, keď som mala dostať akoby menštruáciu podľa kalendára.Potom to prešlo.

danielkadandy
autor
27. feb 2020

Bola som dnes za nim kvoli tomu vytoku aj ze uz necitim tak citlive prsia a on ma poslal domov s tym ze aj tak by tam teraz nic nevidel a ze mam prist o tri tyzdne ako sme sa dohodli...ved chapem ze ak by tam nic nevidel no myslela som ze aspon krv vezme co stale stupa hcg....chapete? Zblaznim sa dovtedy?
Tie prve krvne testy z pondelka pozrel ze to je dobre a viac nic..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre